Web Analytics
More
    Reklāma

    Svētdien pie Arēnas Rīga pulcēsies Latvijā skaistākās japāņu automašīnas

    Jaunākie raksti

    Šo svētdien, 22. maijā, pie Arēnas Rīga notiks jdm.lv organizētais japāņu automašīnu un motociklu īpašnieku pavasara sesijas saiets “JDM.lv Spring Season Carmeet”. Pasākumam pieteikušies jau 100 dalībnieki, tai skaitā no Japānas importēti Mitsubishi EVO, Subaru WRX STI, Nissan Skyline, Toyota Supra, Mazda miata, kā arī būs iespējams apskatīt ar dažādām modifikācijām pilnveidotas ielas automašīnas, kuras paredzētas arī dalībai amatieru drifta sacensībās, trases dienās un citos ielas auto paredzētos sacensību formatos, tāpat dalību apstiprinājuši arī koptu, ikdienā izmantojamu japāņu auto īpašnieki. Pieteikušies dalībnieki arī no Lietuvas un Igaunijas.

    Reklāma

    “JDM.lv Spring Season Carmeet” aicināti pieteikties koptu japāņu auto un motociklu īpašnieki, pasākums plānots no plkst. 12:00-15:00, dalībniekiem iebraukšana no 11:00. Pasākuma dienā plānotas dažādas aktivitātes ar atbalstītāju balvām, tai skaitā automašīnu limbo, jeb zemākās automašīnas sacensības, kā arī dalībnieku un skatītāju balsojums par skaistāko auto. Reģistrācija pasākumam jdm.lv.

    Jdm.lv ir sociāls autoentuziastu projekts ar vīziju popularizēt japāņu automašīnas, japāņu kultūru, japāņu auto tūninga stilus, auto un moto sportu Latvijā. Mēs apvienojam līdzīgi domājošos cilvēkus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma