Web Analytics
More
    Reklāma

    Mercedes: Pāreja uz elektroauto varētu prasīt ilgāku laiku nekā domājām

    Jaunākie raksti

    Vācu autoražotājs Mercedes bija viens no tiem, kas pirms pāris gadiem paziņoja – līdz 2030. gadam mēs pilnībā pāriesim uz elektroauto ražošanu. Dzīves realitāte gan ir mazliet cita, Mercedes nesen atkāpjoties no solījuma un atzīstot, ka iekšdedzes dzinēji viņu mašīnās būs pieejami vēl labu laiku arī nākamajā desmitgadē, bet kompānijas vadītājs Ola Kaleniuss saka, ka pāreja uz elektroauto varētu prasīt ilgāku laiku nekā bija domāts.

    “Mercedes-Benz stratēģiskais mērķis ir bezizmešu mobilitāte. Tomēr pāreja uz to varētu prasīt ilgāku laiku nekā bijām domājuši,” norādīja Kaleniuss kompānijas akcionāru sapulcē. Viņš norāda, ka būs dažādi faktori, kas ietekmēs pāreju uz elektroauto, tostarp infrastruktūras attīstības tempi.

    Kaleniuss arī saka, ka dažādu hibrīdu tirdzniecība varētu turpināties vēl labu laiku arī nākamajā desmitgadē, ja pēc šādiem auto būs pieprasījums. Tātad, kamēr cilvēki tos gribēs pietiekami lielos apjomos, iekšdedzes dzinēji Mercedes mašīnās būs nopērkami.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    n0@$$
    13.05.2024 12:08

    Beidzot miljonu dolāru reklāma sasniedza auditoriju. Desmit gadus mēdiji aplēja EV ar sūdiem ieskaitot Kursoru. Kāds rezultāts varēja būt?

    Jānis
    13.05.2024 13:49
    Reply to  n0@$$

    EV joprojām ir “nišas produkts” – derīgs galīgi ne visiem! Kā jau tu raksti s…du tur joprojām ir daudz. Rezultāts?! Visi “nišas” cilvēki to jau iegādājās, pārējiem tas neder!

    Reklāma