Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla Berlīnē turpina palielināt ražošanas apjomu – šobrīd 3000 auto nedēļā

    Jaunākie raksti

    Tesla rūpnīca Berlīnē pēc atklāšanas darbojās diezgan smagnēji, nespējot ievērojami kāpināt ražošanas apjomus, tomēr ziņas no Vācijas liecina, ka darba temps progresē un rūpnīcā saražo arvien vairāk mašīnu.

    Tesla ar sociālās saziņas lietotnes Twitter starpniecību paziņojusi, ka Berlīnē tagad spēj saražot 3000 mašīnas nedēļā. Pavisam nesen šādu apjomu sasniedza arī otra jaunā Tesla rūpnīca Teksasā. Tieši apjoma palielināšana šajās abās rūpnīcās pēdējo mēnešu laikā bija elektroauto ražotāja galvenā prioritāte.

    3000 mašīnas nedēļā nozīmē, ka gada laikā Tesla Berlīnē var saražot ap 150 tūkstošiem Model Y mašīnu. Dati liecina, ka ražošanas apjomu kāpums rūpnīcā ir arvien straujāks – jūnijā varēja saražot 1000 mašīnas nedēļā, oktobrī jau 2000 mašīnas nedēļā, bet pēdējo divu mēnešu laikā izdevies tikt jau līdz 3000 vienībām nedēļā.

    Šī ir vienīgā Tesla rūpnīca Eiropā šobrīd un tur tiek ražotas mašīnas pamatā tikai Eiropas tirgum, tāpēc iespējams, ka 2023. gadā Eiropā palielināsies tieši Model Y pārdošanas īpatsvars.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma