Web Analytics
More
    Reklāma

    Žurnāls “Time” par “Gada cilvēku” šogad pasludina Īlonu Masku

    Jaunākie raksti

    SpaceX“, “Tesla” boss Īlons Masks šajā gadā virzījies uz augšu ne tikai pa panākumu kāpnēm, bet arī turpinājis savu ceļu pretī kosmosa augstumiem. Papildus tam viņš arī kļuva par planētas bagātāko cilvēku. Bez šaubām, viņa teiktais un pieņemtie lēmumi ietekmē miljonu cilvēku izvēles, kas ir pierādījies kaut vai kriptovalūtu pirkšanas jomā. Tāpēc tikai likumsakarīgi, ka prestižais žurnāls “Time” Masku pasludinājis par “Gada cilvēku 2021”.

    “Time” galvenais redaktors Edvards Felsentāls norāda, ka “Gada cilvēks” ir kā ietekmes apzīmētājs. Viņaprāt, tikai dažiem cilvēkiem ir vēl lielāka ietekme nekā Īlonam Maskam attiecībā par dzīvi uz Zemes un, iespējams, ārpus mūsu planētas. Viņš turpina, ka 2021. gadā Masks kļuva ne tikai par pasaules bagātāko cilvēku, bet arī par piemēru masveida pārmaiņām mūsu sabiedrībā. Vienlaikus Felsentāls Īlona Maska personību raksturo kā “neasu instrumentu”, norādot uz viņa uzvedību “Twitter” un dažkārt agresīvo ņirgāšanos.

    Tomēr darbi runā skaļāk par vārdiem, un Īlons Masks šogad turpinājis gan iepazīstināt ar jauniem “Tesla” produktiem, pie reizes audzējot uzņēmuma akciju vērtību, gan pamanījās veiksmīgi sarīkot “SpaceX” pirmo komerciālo lidojumu kosmosā. Un tā ir tikai maza daļa no paveiktā.

    Jāpiebilst, ka “Time” tradīciju par “Gada cilvēku” aizsāka tālajā 1927. gadā. Pērn šo godu izpelnījās ASV prezidents Džo Baidens un viceprezidente Kamala Harisa. Interesanti, ka 1938. gadā “Time” “Gada cilvēks” bija Ādolfs Hitlers.

    AvotsCNN
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    14.12.2021 11:01

    sarkasms un “ņirgāšanās”, Keitij, ir divas dažādas lietas. nocitētais twitteris ir lielisks sarkasma piemērs.

    digitalk
    14.12.2021 11:19

    anekdoti par pazudušajām sudraba karotītēm zini? rūgtumiņš ta paliek :D

    Gatis
    15.12.2021 21:00

    Tad viņš ir bagātākais vai turīgākais, ja grib pārdot Tesla akcijas, jo naudas nepietiekot?! 😆

    15.12.2021 23:27

    KO tad īšti viņš tādu izdarīja? Ok, ietekmīgs, tādā ziņā, ka Twiiter idioti čurā siltu, kad šīs kaut ko pasaka. Tik un tā liek svētkos bez maksas strādāt (Space X nopludinātā vēstule), jo tas būs gods ar pašu Masku strādāt. Reāli, viņš nav izpildījis nevienu solījumu. Cyber truck nav, Tesla Semi nav, Autopliots nav, uz marsa nav, hyperloop- nav, robotaxi- nav. Lētaki izdevumi NASA- nav. Rēķinot ar visu inflāciju, vecie šatli bija lētaki

    Reklāma