Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla drīzumā sāks piegādāt elektriskos “Cyberquad” kvadraciklus bērniem

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Tesla savā mājaslapā sācis piedāvāt diezgan interesantu jaunumu – elektrisko kvadraciklu “Cyberquad”, kas paredzēts bērniem. Tā maksimālais ātrums būs 10 jūdzes stundā jeb 16km/h, savukārt par “Cyberquad” iegādi būs jāšķiras no 1900 dolāriem.

    Ražotājs kvadracikla specifikācijā norāda, ka tas paredzēts bērniem no 8 gadu vecuma un ar vienu uzlādi spēs veikt apmēram 22 kilometrus. Kad baterija beigsies, tad līdz nākamajiem izbraucieniem būs jāpagaida gana ilgi – pilna uzlāde prasīs 5 stundas. Acīmredzams, ka dizaineri iedvesmu smēlušies no “Cybertruck”, jo arī kvadracikls palutināts ar kantainām, asām līnijām.

    Pirms braukšanas kvadracikls vēl arī būs jāsaskrūvē kopā, jo tas netiek piegādāts saliktā formā. Cik noprotams no lietošanas un salikšanas instrukcijas, kvadraciklam ir vismaz 18 detaļas, bet salikšanai būs nepieciešami savi instrumenti. Lai arī 1900 dolāri par šādu bērnu rotaļlietu nebūt nav maz, tomēr arī šis kvadracikls, visticamāk, tiks izpārdots ļoti ātri, jo to piedāvā Tesla.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Beachbum
    03.12.2021 20:08

    Drîzumā sāks? Tas jau ir “out of stock”. Paldies par rakstu, no tehnoloģiju nozares vadošā portāla būtu tiešām priecājies izlasīt šo ahead of time, lai pagūtu tikt pie tā

    Tetris
    03.12.2021 20:09

    Lexus arī pie tā strādā
    https://m.youtube.com/watch?v=o3tHNRZFfio

    LAN
    04.12.2021 17:45
    Reply to  Tetris

    Aga, nez kā labāk – uztaisīt rančo H2 uzpildes punktu priekš šitāda pa pārsimts+ kEUR vai arī katru nedēļu vest piekabē uz rīgas H2 uzpildes punktu?!

    Kvadrs
    04.12.2021 10:27

    Protams, Teslas vainas šeit nebūs, bet kvadracikli ir zināmi kā vieni no nāvējošākajiem izklaides rīkiem – nav jābūt motociklista sagatavotībai ar divriteņu braucamo, un vieglā ķerra lido kā raķete. Katru gadu kāds izdomā, ka auto vadīšanas pieredzes pietiek, lai uzkāptu uz kvadracikla un iedotu ručkā – ar letālu iznākumu. Protams, ka atbildīgi vecāki sagatavos bērnu, apmācīs to un braukšanu iesāks ar iesācēju režīmiem (es ticu, ka Tesla par to ir padomājusi īpašajā bērnu modelī) un iztiks bez traumām. Tāpēc ja statistika uzrādīs bērnu traumatismu ar šiem braucamajiem, es Teslu nevainošu, bet gan vecākus.

    Reklāma