Web Analytics
More
    Reklāma

    Padzīvojuši Sony Xperia viedtālruņi sāk saņemt Android 11

    Jaunākie raksti

    Sony Xperia 1 un Xperia 5 viedtālruņu modeļi uzsākuši saņemt Android 11 atjauninājumu vismaz mēnesi agrāk par iepriekš solīto. Sony izvēle par labu šiem diviem modeļiem ir dīvaina, jo pēc tiem ir iznācis arī Xperia 5 II. Xperia 1 II pie Android 11 atjauninājuma tika jau pagājušā gada nogalē.

    Tiek pieļauts, ka ar šādu Android 11 izsūtīšanas soli Sony vēlas atgādināt saviem uzticamajiem Xperia viedtālruņu faniem, ka vēl arvien Xperia iegāde ir saistāma ar ātriem Android atjauninājumiem. Sony arī ir viens no tiem retajiem Android ražotājiem, kas atļauj un pat sekmē trešo pušu Android ROM izstrādi un uzstādīšanu Xperia viedtālruņos.

    Reklāma

    Diemžēl Sony Xperia viedtālruņiem ar Android 11 ir divējādas attiecības, jo pie jaunās operētājsistēmas netiks pat ražotāja vidējās klases modeļi Xperia 10 un Xperia L, tāpat nekas nav zināms par citiem pāris gadus veciem Xperia viedtālruņiem, lai arī ilgāku laiku Sony tika uzskatīts par vienu no uzticamākajiem Android atjauninājumu piegādātājiem.

    Tiek gaidīts, ka Xperia 5 II un Xperia 10 II varētu saņemt Android 11 kaut kad janvāra beigās vai februārī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Arčiņš
    19.01.2021 16:00

    Mans padzīvojušais xperia 1 vēl neko nav saņēmis .Varbūt naktī?

    Emils Klasens
    19.01.2021 21:25

    Vēl neesmu saņēmis atjauninājumu ,bet nu gaidu ,žēl ka photo pro aplikācija nebūs pieejama bet nu neko darīt visu jau nevar gribēt

    Reklāma