Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi izziņo planšetdatoru ar elektroniskās tintes displeju

    Jaunākie raksti

    Zīmols Xiaomi pievienojies reMarkable, Amazon un Huawei, piedāvājot savu Xiaomi Note planšetdatoru ar elektriskās tintes displeju. Ierīce, kādu pēdējos mēnešos esam redzējuši no dažādiem citiem tehnoloģiju uzņēmumiem.

    Tas būs planšetdators ar 10,3 collu lielu melnbalto ekrānu. Xiaomi Note būs aprīkots ar 1.8GHz ARM Cortex A55 četrkodolu procesoru, 3GB operatīvo atmiņu un 64GB ietilpību. Planšetdatora atbalstīs digitālo zīmuli, kam būs 4096 līmeņu jutīgums, ļaujot gan rakstīt, gan veikt ļoti precīzus zīmējumus.

    Reklāma

    Xiaomi note darbinās Android 11 operētājsistēma, ļaujot instalēt dažādas trešo pušu lietotnes, taču nedomāju, ka uz šāda ekrāna tās būs ļoti baudāmas. Planšetdatora dizains būs ļoti līdzīgs konkurentiem, jo kreisā mala būs platāka, lai aiz tās varētu to turēt. Note būs viegla 440 gramu ierīce, ļaujot to ilgi turēt rokā un lasīt e-grāmatas vai pārskatīt dažādus dokumentus.

    Par darbības ilgumu rūpēsies 3000mAh baterija un tai būtu jānodrošina vairāku nedēļu lietošana ar vienu uzlādi. Uzlāde būs iespējama caur USB-C pieslēgvietu. Lai to padarītu vēl efektīvāku, būs iespējams izmantot apvalku, kuru aizverot, planšetdators automātiski izslēgsies. Protams, Xiaomi Note būs iespējams savienot ar Wi-Fi interneta savienojumu, kā arī Bluetooth 5.2. Pagaidām Xiaomi Note būs pieejams Ķīnas tirgū, un tā cena būs aptuveni 385 dolāri.

    Avots: Caption
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ivis
    09.12.2022 09:23

    Mans ideālais telefons (iedomātais) ir ar diviem ekrāniem, viens no kuriem ir e-ink, otrs – oled, un oled var ieslēgt pēc nepeiciešamības. Nav salokāms. Mark my words!

    Biteme
    09.12.2022 11:06
    Reply to  Ivis

    Kā arī micro-USB un USB-C portiem, lai ir izvēle.
    Un ar paša spēkiem ātri nomaināmu bateriju.

    gāmeris
    09.12.2022 11:20
    Reply to  Ivis

    kādreiz bija tāds Yota phone. Trauslums esot bijis problēma, jo ierīci satur nevis korpuss bet ekrāns

    GustavsP
    09.12.2022 13:01
    Reply to  Ivis

    E-ink ekrāns varētu būt zem oled ekrāna, par cik oled ekrānu iespējams uztaisīt caurspīdīgu, e-ink ekrāns tajos brīžos varētu rādīt pulsteni, lai taupītu enerģiju.

    Reklāma