Web Analytics
More
    Reklāma

    Samaksā rēķinus tikai paskatoties uz savu Samsung

    Jaunākie raksti

    Šorīt pamatīgu smieklu devu guvu no Samsung Exynos tvīta par to, ka turpmāk nedrīkstēšu lūkoties viedtālruņa virzienā, jo tas uzreiz apmaksās visus ienākošos rēķinus.

    Samsung nākamā lielā lieta varētu tomēr būt kāds drošības risinājums, kura pamatā ir acs zīlītes nolasīšana. Jau uzreiz pēc Apple pirkstu nospiedumu ienākšanas viedtālruņos tika mēļots, ka Galaxy S5 varētu saņemt acs biometrisko datu nolasīšanas iespējas, bet tā vietā Galaxy S5 nākas iztikt ar pirkstu nospiedumu lasītāju, kas vismaz nesenā pagātnē diez ko uzticami nestrādāja.

    Reklāma

    Protams, pastāv iespēja, ka Samsung ar šādu tvītu tikai izošņā gaisu un patērētāju reakciju.

    Man ir jāatzīst, ka neredzu kāpēc nevarētu turpināt pastāvēt vecais, labais PIN kods. Var jau visādos veidos atrunāties ar aizņemto ikdienu un tamlīdzīgām dīkdieņu fantāzijām, tomēr dažas lietas ir pārbaudītas, kamēr dažas vismaz savos pirmsākumos ir pārdošanas instruments, nevis izcili noslīpēta funkcija.

    AvotsTwitter
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    16.07.2014 11:07

    Tas telefons taču visu laiku būs jātur maciņā vai jāaizlīmē kamera. Citādi samaksās rēķinus arī draugiem, paziņām, klasei, kolēģiem un citiem 1500+ uz ielas garām pagājušajiem :D

    Reklāma