Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung nevēlas, lai Apple logo parādītos Ziemas Olimpisko spēļu atklāšanā (papildināts)

    Jaunākie raksti

    Samsung ir galvenais Soču Ziemas Olimpisko spēļu sponsors un tiek ziņots, ka Samsung par visām varītēm vēlas aizliegt Apple logo parādīšanos spēļu laikā. Samsung ir pieprasījis, lai visi spēļu dalībnieki aizlīmē Apple un arī citu ražotāju logo Soču Ziemas Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijas laikā. Ja izvelc no kabatas savu viedtālruni, tad tam ir jābūt Samsung ražotam vai arī nolīmētam ar melnu izolācijas lentu. Šīs ziņas jau apstiprinājusi Šveices delegācija.

    Samsung nav politiķis, kas kaut ko aizliedz, nedodot neko vietā, tāpēc visiem spēļu dalībniekiem tiek dāvināts Galaxy Note 3 un tā varētu kļūt par milzīgu reklāmas akciju, ko redzēs ne vairs miljoni, bet miljardi Soču Ziemas Olimpisko spēļu skatītāju.

    Reklāma


    Vispasaules tautu sadraudzību varētu pabojāt arī Olimpisko spēļu likuma pants, kas paredz aizliegumu atlētiem jebkādā veidā reklamēt savus privātos sponsorus, ja tie nav oficiāli spēļu sponsori. Iespējams, ka Samsung šogad varētu ķerties pie represijām sākot no grandioziem naudas sodiem līdz par dalībnieku diskvalifikācijai par šī likuma pārkāpumu.

    Oficiāli šī ziņa pagaidām nav apstiprināta, tāpēc to nevajadzētu uztvert par absolūtu patiesību.

    Papildināts ar Samsung Latvija komentāru:

    Starptautiskā Olimpiskā komiteja (International Olympic Committee, jeb IOC) uzrauga visas mārketinga aktivitātes Soču Ziemas Olimpisko spēļu ietvaros. Samsung netiek iesaistīts lēmumos attiecībā uz olimpisko spēļu dalībnieku lietoto produktu zīmoliem un nav pieprasījis tiem veikt rakstā minētās darbības.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Dzintars Rudzītis
    07.02.2014 08:31

    aizbrauci uz olimpiādi ar parasto nokiju, atbrauc ar glaunu Noti, forši :)

    Reklāma