Web Analytics
More
    Reklāma

    Google pievieno Android Wear iespējām mobilo datu sakarus

    Jaunākie raksti

    Google tikko izlaidusi Android Wear jauninājumu, kas ļaus ražotājiem aprīkot viedpulksteņus ar mobilo datu SIM kartēm, tādējādi Android Wear pulksteņi vairs nebūs pilnībā atkarīgi no Bluetooth vai Wi-Fi savienojuma ar viedtālruni un tīmekli. Protams, Android Wear viedo pulksteņu ražotājiem nāksies veidot speciālus modeļus, kuros ievietojamas SIM kartes.

    Šobrīd ir tikai viens Android Wear viedpukstenis ar mobilo datu savienojumu – LG Watch Urbane 2nd Edition. Watch Urbane 2nd Edition tika oficiāli izziņots jau oktobra sākumā, tāpēc nevienam nav pārsteigums, ka Android Wear operētājsistēma arī pieklibo pie pulksteņa tehniskajām iespējām.

    Reklāma

    LG Watch Urbane 2nd Edition ir pirmā Android Wear valkājamā viedierīce, kas nodrošina mobilo datu savienojamību. Watch Urbane 2nd Edition spēj izveidot savienojumus, izmantojot 4G, 3G, Wi-Fi vai Bluetooth savienojumu. Otrās paaudzes LG Watch Urbane sadarbojas ar Android un iOS viedtālruņiem, kā arī to iespējams lietot atsevišķi, kad tālruņa nēsāšana nav praktiska vai ērta. Mobilo datu nodrošinātās funkcijas atšķirsies Android un iOS operētājsistēmās.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    12.11.2015 08:42

    cik ilgi varēs runāt, ņemot vērā akumulatora izmērus?
    jeb būs iebūvēta bezvadu uzlāde no ceļmalā stāvošajiem transformatoriem?

    lai runāšana neizskatītos pēc sazināšanās ar savu roku, pienāktos arī bezvadu austiņas…atkal baterija.

    bez revolūcijas enerģijas jomā tas viss (mobilos ieskaitot) ir tik tāda prāta vingrināšana konstruktoriem, nevis ērta ikdienas lietošana.

    Krotow
    15.11.2015 19:56

    Ideja nav jauna. Pulkstenis ar iebūvētu mobilo telefonu (precīzāk – telefonu pulksteņa formfaktorā) izlaida 2000-o sākumā. Modeli no galvas neatceros, ražotājs bija viens no lielajiem brendiem. Tagad mobilo telefonu vietā ir smartfoni, taču tas būtību nemaina.

    Reklāma