Web Analytics
More
    Reklāma

    Diesel izlaiž savu pirmo Android Wear viedpulksteni

    Jaunākie raksti

    Neskaitāmu apģērbu un stila aksesuāru ražotājs Diesel ir saņēmies izlaist Android Wear viedpulksteni. Par Diesel viedpulksteni jau bija zināms martā, bet tikai šobrīd tas pieejams pircējiem par 325 dolāriem atsevišķos veikalos, bet visiem interesentiem tas būs pieejams no 25. septembra.

    Diesel pulksteņa pilnais nosaukums ir On Full Guard, tas ir 48 mm liels, saņēmis IP67 mitruma un putekļu noturību, un Diesel On Full Guard darbina Qualcomm Snapdragon Wear 2100 procesors.

    Reklāma

    Te gan jāatzīmē, ka Diesel mātesuzņēmums Fossil jau kādu laiku darbojas Android Wear viedpulksteņu tirgū. Fossil esošajam Q Founder modelim martā pievienoja arī Q Wander un Q Marshal, kuru cenas sāksies no 275 dolāriem. Fossil Q Wander un Q Marshal ir izmēros nedaudz mazāki par Q Founder, tiem ir attiecīgi 44 mm un 46 mm korpusi. Fossil Q Wander un Q Marshal viedpulksteņi būs saderīgi ar iPhone un Android viedierīcēm. Tie spēj uzskaitīt patērētās kalorijas, mērīt miega režīmus un automātiski ceļojuma laikā mainīt laika zonas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Alex
    31.08.2017 21:14

    es vēlos pulksteni ar e-ink displeju, pinlīgi apmierinātu ar 4 krasam, vairāk vnk nevajag, pat izšķirtspēja štruntīga būtu ok, iebūvētu gps kurā var ielādēt karti un arī iespēja uzstādīt trackeri, kaut kādu endomondo jeb ko līdzīgu un lai notur vismaz nedēļu.
    Par tādu brīnumu būtu gatavs šķirties no 500-700usd.

    Reklāma