Web Analytics
More
    Reklāma

    Montblanc saņemas pilnvērtīgam luksusa klases viedpulkstenim

    Jaunākie raksti

    Pirms gada Kursorā aprakstījām luksusa viedpulksteņu un aksesuāru ražotāja Montblanc veidoto e-Strap aksesuāru. Tas ir mazs datoriņš, ko noteiktiem šī ražotāja rokaspulksteņiem var piestiprināt pie siksniņas un tādējādi apveltīt ar dažām viedām funkcijām, piemēram, uzskaitīt aktivitātes un saņemt paziņojumus par dažādiem notikumiem.

    Beidzot Montblanc ir saņēmies izlaist pilnvērtīgu viedpulksteni. Jaunais Montblanc Summit darbojas ar Android Wear 2.0 operētājsistēmu. Ierīcei ir 1.39 collas liels krāsains skārienjutīgs 400×400 pikseļu izšķirtspējas AMOLED displejs, Snapdragon Wear 2100 procesors, 512 MB operatīvā atmiņa un 4 GB iebūvētā atmiņa. Pulkstenis ir apveltīts arī ar sirds ritma mērīšanas sensoru un iebūvētu mikrofonu. Pulkstenim ir arī IP68 putekļu un ūdens noturība. Ierīce ir aprīkota ar 350 mAh akumulatoru, kas to pie dzīvības var uzturēt vienu dienu.

    Reklāma

    Pulkstenis ir ticis pie klasiskajos Montblanc pulksteņos redzēto ciparnīcu dizainiem. Savukārt paša pulksteņa dizains ir aizņemts no Montblanc 1858 analogo pulksteņu sērijas. Ierīces uzbūvē izmantots nerūsējošs tērauds, titāns un visu četru šī pulksteņa versiju diametrs ir 46 mm apmēros. Visus Summit pulksteņus var aprīkot ar gumijas, ādas vai pat aligatora ādas siksniņām.

    Pulkstenī ir iekļautas Uber, Foursquare un Runtastic lietotnes ar promo piedāvājumiem.

    Montblanc Summit maksā sākot no 890 ASV dolāriem, taču mēs maksāsim vairāk, ja gribēsim aligatora ādas siksniņu vai titāna korpusu. Šajos gadījumos cenas var mazliet pārsniegt 1000 dolāru slieksni. Šāda cena ir zemāka nekā tikko izlaistajam TAG Heuer modulārajam viedpulkstenim. Ierīce pārdošanā nonāks jau maijā.

    Šonedēļ jau vēstījām, ka Swatch ir izlēmis veidot paši savu viepulksteņu platformu un jau drīzumā piedāvāt pirmo ar to darbināto produktu.

    https://www.youtube.com/watch?v=M2MoUyOPxtg

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma