Web Analytics
More
    Reklāma

    “OpenAI” MI rīkam “Sora” uzradies nopietns konkurents, kas jau tagad ļauj radīt neticami reālus video

    Jaunākie raksti

    Ir diezgan skaidrs, ka satura radīšanu jau pavisam drīz sagaida ievērojamas pārmaiņas. Tas attiecas arī uz filmu veidošanu, kur arvien nozīmīgāku lomu ieņem mākslīgais intelekts (MI). Tas bija skaidri saprotams brīdī “OpenAI” iepazīstināja ar savu MI video ģenerēšanas rīku “Sora“. Tas vēl nav pieejams plašai izmantošanai, kas liek sarosīties konkurentiem. Viens no tiem ir jaunuzņēmums “Luma AI“, kas piedāvā MI rīku, kas spēj ģenerēt neticami reālus un augstas kvalitātes videoklipus.

    Kompānija “Luma AI” šonedēļ atvēra bezmaksas piekļuvi savam MI video ģeneratoram “Dream Machine“. Kā jau tas bija sagaidāms, interese par to ir milzīga, līdz ar to piekļuve šim rīkam šobrīd ir apgrūtināta. Jaunais risinājums sola uzģenerēt līdz 2 minūtēm garu videoklipu ar 120 kadriem sekundē. Daži publicētie video apliecina, ka izveidotais saturs ir patiešām iespaidīgs.

    Reklāma

    “Luma AI” norāda, ka risinājuma pamatā izmantota 3D optiskā tehnoloģija. Savukārt pašu video ģenerēšanu veic, balstoties uz teksta uzvednēm. “Dream Machine” bezmaksas plāns dod iespēju uzģenerēt līdz 30 videoklipiem mēnesī. Savukārt par 499 USD lietotājiem būs iespēja ar MI palīdzību izveidot līdz pat 2000 video mēnesī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mārtiņš
    16.06.2024 12:40

    Viduvēji rezultāti. Kustības, ēnas un gravitācija pieklibo smagi.

    Jnsorange
    16.06.2024 15:35

    Krea.ai jau arì neatpaliek… visi kam nav slinkums mègʻina pelnīt…

    Reklāma