Web Analytics
More
    Reklāma

    Izrādās, ka “Apple” nemaksā “OpenAI” par “ChatGPT” izmantošanu

    Jaunākie raksti

    Pirmdien notikušajā izstrādātāju konferencē WWDC24 “Apple” paziņoja par sadarbību ar “OpenAI”, kuras ietvaros integrēs “ChatGPT” operētājsistēmā “iOS 18”. Tiesa, abi uzņēmumi līdz šim klusējuši par līguma detaļām, un ne velti. Jaunākais “Bloomberg” ziņojums vēsta, ka “Apple” nemaksā “OpenAI” par “ChatGPT” izmantošanu.

    “Bloomberg” žurnālists Marks Gurmens, runājot par partnerību starp abiem uzņēmumiem, skaidro, ka sākotnēji nevar paredzēt, vai kāda no pusēm vispār gūs nozīmīgus ieņēmumus no šīs sadarbības. Līdz ar to vismaz pagaidām “Apple” nemaksā “OpenAI” un “OpenAI” nemaksā “Apple”. Gurmens vērš uzmanību uz “Apple” uzskatu, ka “ChatGPT” integrācija “iOS 18” varētu sniegt “OpenAI” lielāku ieguvumu nekā nauda.

    Reklāma
    Advertisement

    Jāpiezīmē, ka “ChatGPT” operētājsistēmās “iOS 18”, “iPadOS 18” un “macOS Sequoia” parādīsies šī gada rudenī. Lietotājiem šī funkcionalitāte būs pieejama bez maksas. “ChatGPT Plus” abonenti saņems arī papildus iespējas.

    Avots9to5mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Papajsss
    14.06.2024 12:10

    Diez OpenAI serveri, tiks ar to visu galā….

    Skābene
    14.06.2024 12:22

    Bezmaksas siers peļu slazdā?

    Oskars
    14.06.2024 12:27

    Joprojam neizprotu shi MI ieguvumu viediericites. Nu ja cilveki kluvusi stulbaki, tas liecina ka jaapmekle velreiz skola.

    Last edited 7 days ago by Oskars
    Reklāma