Web Analytics
More
    Reklāma

    AOC piedāvā 27″ modeļus U27B3A un U27B3AF ar 4K izšķirtspēju un IPS paneļiem par pieejamu cenu

    Jaunākie raksti

    displeju speciālists AOC izziņo divus jaunus īpaši augstas izšķirtspējas (UHD) monitorus izmantošanai mājās un darbā: 27″ (68,6 cm) AOC U27B3A un U27B3AF. Šie monitori piedāvā īpaši dzidrus attēlus un dzīvīgas krāsas, kas tos padara par lieliski piemērotiem visdažādākajiem ikdienas uzdevumiem, sākot no izklājlapu sagatavošanas, līdz tīmekļa pārlūkošanai un ērtai fotogrāfiju rediģēšanai vai jebkāda veida mediju informācijas skatīšanai. Pateicoties iespaidīgajam 163 pikseļu uz collu (PPI) blīvumam, modeļi U27B3A un U27B3AF nodrošina neticami asus un detalizētus attēlus, sniedzot nepieredzēti augsta līmeņa pieredzi lietotājiem.

    Modeļu U27B3A un U27B3AF galvenās priekšrocības

    • 27″ IPS panelis ar UHD izšķirtspēju (3840×2160) un 60 Hz atsvaidzes intensitāti, kas nodrošina nepārspējamu skaidrību ar 163 PPI un spilgtām, precīzām krāsām, pateicoties 10 bitu krāsu dziļumam.
    • Saderība ar HDR10 sniedz dinamiskāku un dzīvīgāku skatīšanas pieredzi.
    • Adaptive-Sync tehnoloģija nodrošina netraucētu kadru maiņu bez pārrāvumiem.
    • Ātrais reakcijas laiks (līdz pat 4 ms GtG) garantē, ka attēli ir precīzi un neizplūst.
    • Iebūvētie 2x 2W skaļruņi piedāvā nevainojamu audio pieredzi bez nepieciešamības pēc papildu aprīkojuma.
    • Low Blue Mode (samazinātas zilās gaismas) režīms un Flicker-Free (samazinātas ekrāna mirgošanas) tehnoloģija paaugstina skatīšanās komfortu.

    Nepieredzēti dzidri attēli un detaļas

    Līdzās augstajai izšķirtspējai (3840×2160) uz 27″ ekrāna modeļi U27B3A un U27B3AF piedāvā pārsteidzoši augstu pikseļu blīvumu (163 PPI), garantējot, ka visi attēli un teksti būs īpaši asi un detalizēti saskatāmi. Šāds dzidruma līmenis ir jo īpaši nozīmīgs uzdevumiem, kuriem nepieciešama precizitāte, piemēram, fotogrāfiju rediģēšanai, grafiskajam dizainam un pat sīkraksta teksta lasīšanai dokumentos vai izklājlapās. Populārā 27″ izmēra modeļus ir ērti integrēt dažādās vidēs. IPS paneļa tehnoloģija nodrošina plata skata leņķus un precīzu krāsu reprodukciju, padarot šos monitorus par īpaši piemērotiem sadarbībai un satura kopīgošanai ar citiem.

    ReklāmaAdvertisement

    Uzlabots komforts un daudzpusība ar modeli U27B3AF

    Lietotājiem, kuriem prioritāte ir ergonomika, modelis U27B3AF piedāvā augstumā regulējamu statīvu (HAS) ar 110 mm amplitūdu, ļaujot skatīšanas pieredzi pielāgot plašāk un padarīt to ērtāku. Abi modeļi piedāvā LowBlue režīmu un Flicker-Free tehnoloģiju spiediena uz acīm un noguruma samazināšanai, lietojot monitorus ilgāku laiku, lai lietotāji varētu komfortabli strādāt vai izklaidēties ilgāk.

    Kvalitāte par izdevīgāku cenu ar modeli U27B3A

    AOC saprot, ka ne katram nepieciešama uzlabota ergonomiskā funkcionalitāte un citiem jau ir pieejami citi stiprinājumu risinājumi, tāpēc modelis U27B3A ir aprīkots ar vienkāršu statīvu, kas nodrošina monitora stabilitāti, bet samazina cenu. Tas modeli U27B3A padara par lielisku izvēli tiem lietotājiem, kuriem, izvēloties aparatūru mājām vai darbam, jārēķinās ar ierobežotiem līdzekļiem, bet kuriem tomēr nepieciešams augstas kvalitātes UHD displejs. Modelis U27B3A arī nodrošina VESA stiprinājuma iespēju (100×100 mm) tāpat kā modelis U27B3AF, lai lietotāji varētu displeju piestiprināt monitoru kronšteinam papildu komfortam.

    B3 sērijas papildinājums

    Modeļi U27B3A un U27B3AF pievienoti AOC lietošanai mājās un mazos un vidējos uzņēmumos paredzētajai augošās popularitātes B3 sērijai, kurā jau ietverts plašs 24″ un 27″ QHD un Full HD izšķirtspējas modeļu klāsts. Nesen tirgū piedāvātais AOC modelis Q27B3CF2, kas ir 27″ QHD monitors ar USB-C savienojamību un 100 Hz atsvaidzes intensitāti, ir piemērots lietotājiem, kuriem nepieciešama augstāka izšķirtspēja un papildu funkcionalitāte. Ar modeļiem U27B3A un U27B3AF AOC turpina paplašināt piedāvājumu, pielāgojoties mājas un biroja lietotāju dažādajām vajadzībām.

    Cenas un pieejamība

    AOC modeļi U27B3A un U27B3AF piedāvā īpaši dzidras un spilgtas krāsas un plašu funkcionalitāti produktivitātes un izklaides kvalitātes uzlabošanai.

    AOC U27B3A ar vienkāršo statīvu būs pieejams no 2024. gada jūnija par pievilcīgu ražotāja ieteikto mazumtirdzniecības cenu 249 €, savukārt AOC U27B3AF ar augstumā regulējamo statīvu būs pieejams no 2024. gada jūnija par ražotāja ieteikto mazumtirdzniecības cenu 259 €.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma