Web Analytics
More
    Reklāma

    Masks atkārtoti uzsver – šogad nav gaidāms modernizēts Tesla Model Y

    Jaunākie raksti

    Elektroauto ražotājs Tesla pirms kāda laiciņa tirgū laida modernizēto Tesla Model 3, kas jau ir pieejams iegādei, bet arvien intensīvāk tiek baumots par modenizētu Model Y versiju – kompānijas vadītājs Īlons Masks sociālās saziņas platformā “X” gan uzsvēris, ka šogad tāda tirgū nenonāks.

    Jau februārī Tesla pārstāvji Ziemeļamerikā izteicās, ka šogad nav gaidāms feisliftotais Model Y, taču vismaz daļa cerīgāko klientu vēl domāja, ka auto sākotnēji varētu tikt piedāvāts citviet pasaulē, piemēram, Āzijā un Eiropā, bet pēc tam nonākt Atlantijas okeāna rietumu krastā. Masks gan uzsvēris, ka šogad šāds auto netiks laists tirgū nevienā pasaules daļā.

    Savā ierakstā viņš gan norāda, ka Tesla mašīnas nepārtraukti tiek uzlabotas un pat sešus mēnešus jaunāka mašīna ir nedaudz labāka nekā iepriekš. Tas saistāms ar dažādiem programmatūras uzlabojumiem, kurus ražotājs piedāvā savām mašīnām.

    Baumas par Model Y modernizāciju klejo jau ilgāku laiku, savukārt šobrīd aktuālais auto pērn kļuva par pasaulē pārdotāko modeli neatkarīgi no piedziņas veida, tātad, klienti to uzskata par labu esam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    n0@$$
    11.06.2024 14:45

    ” Tas saistāms ar dažādiem programmatūras uzlabojumiem, kurus ražotājs piedāvā savām mašīnām.”… kārtējie kursora meli , Tesla patstāvīgi maina ari HARDWARE !!!!!

    n0@$$
    11.06.2024 14:49
    Reply to  n0@$$

    Software uzlabojumi ir tieši ir svarīgāki ,jau pārdotajām mašīnām ,kas paliek labākas.

    Elektriķis
    11.06.2024 19:02

    Cik bieži var mainīt priekšas un pakaļas lējuma formu? Šķiet ka Y modelim tā ir īpaša un nevar gaidīt ka to mainīs ik pa mazam brīdim. Priecājieties ka var dabūt auto ar fiziskiem pagrieziena rādītāja kloķiem!

    Reklāma