Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple ierīču lietotāji joprojām vairāk naudas atstāj par lietotnēm un pakalpojumiem

    Jaunākie raksti

    Apple App Store pirkumi šī gada pirmajos trīs mēnešos bijuši teju 25 miljardu dolāru apmērā, kas ir jauns rekords. Vienlaikus Google Play veikala ieņēmumi bijuši salīdzinoši niecīgi ar 11 miljardiem dolāru. Šos datus savācis Sensor Tower.

    Protams, šāda milzu atšķirība parāda, ka Apple digitālais lietotņu veikals izstrādātājiem ir daudz interesantāks par Android ekosistēmu. Arī ikdienā redzam, ka daudzas jēdzīgas lietotnes sākotnēji nonāk pie iPhone vai iPad lietotājiem, kamēr Android vispār var nesagaidīt kādu lielāku lietotni.

    Reklāma


    Apple veikals pret iepriekšējā gada to pašu periodu audzis par 11.5%, kamēr Google Play par 5.3%.

    Avots: Sensor Tower

    13 miljardi dolāru jeb 53% no Apple lietotāju tēriņiem aizgājuši dažādās spēlēs un pirkumos spēlēs (kāds smukāks mundieris vai zobena “ādiņa”), 11.6 miljardi iztērēti citās lietotnēs. Android pasaulē maksājumi spēlēs ir vēl augstāki, sasniedzot 65% no kopējās iztērētās summas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    10.06.2024 09:56

    Varbūt raksts jāsāk ar to, ka Android pasaulē jau izsenis lietotnes var iegādāties no jebkura lietotņu resursa un pat ne no veikala, kamēr Apple pasaulē ir monopols, kurš tikai pēdējā laikā tiek pakļauts reformām.
    Nevar salīdzināt Google Play ar App Store 1:1. Tam pašam samsungam ir savs lietotņu veikals, Xiaomi savs utt. Tādā gadījumā ir jāliek visi alternatīvie veikali vienā groziņā.

    Last edited 12 days ago by Skābene
    Reklāma