Web Analytics
More
    Reklāma

    ASUS ROG Mjolnir ir “geimeriem” paredzēts īpaša dizaina ārējais akumulators

    Jaunākie raksti

    ASUS izziņojis visai interesanta dizaina ārējo akumulatoru ROG Mjolnir, kura nosaukumā jau iekļauts tā izskats. Tas īpaši paredzēts videospēļu baudītājiem, kuriem nepieciešams daudz jaudas esot kustībā, lai uzlādētu savas ierīces.

    ROG Mjolnir ārējais akumulators izskatās pēc āmura, kādu skandināvu mitoloģijā izmanto pērkona dievs Tors, un kas plašākai sabiedrībai varētu būt zināms no Marvel supervaroņu filmām. Tam ir liela kvadrātveida pamatne un rokturis, kas atrodas tieši pa vidu, līdz ar to dizainiski tiešām atgādina šo āmuru.

    Reklāma

    Akumulatoram vēderā atrodas 768Wh ietilpīga baterija, kas ļautu uzlādēt ROG Ally X pārnēsājamo spēļu konsoli vismaz deviņas reizes. Tikmēr pats ASUS šo ietilpību reklamē kā iespēju vienu stundu darbināt ar GeFore RTX 4080 aprīkotu sistēmu. Taču nav skaidrs, vai tas ir domāts klasiskais vai portatīvais dators.

    ROG Mjolnir ir vairākas elektrības pieslēgvietas, kā arī iebūvēts bezvadu MagSafe lādētājs iPhone lietotājiem. Tas ir interesanti, jo uzņēmumam ir pašam sava viedtālruņu līnija. Šo ārējo akumulatoru var brīvi izmantot arī dodoties dabā, un tas ir aprīkots ar saules baterijām, lai iegūtu papildu enerģiju.

    Pagaidām gan nav pieejama produkta cena un oficiālais pieejamības laiks.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma