Web Analytics
More
    Reklāma

    Aptoide ir vēl viena oficiāla Apple App Store alternatīva

    Jaunākie raksti

    Ir pagājuši jau pāris mēneši, kopš Apple atļāva trešo pušu lietotņu veikaliem piedāvāt savas alternatīvas Eiropas Savienība. Pa šo laiku nav dzirdēts pārāk daudz jaunumu šajā jomā, tomēr beidzot pie apvāršņa varētu būt parādījies kāds nopietnāks konkurents.

    Proti, tas ir Android pasaulē labāk zināmais serviss Aptoide, kas šobrīd darbojas kā alternatīva Google Play Store lietotņu veikalam. Jau no 6. jūnija Aptoide būs pieejams arī iOS un iPhone lietotājiem. Sākumā Aptoide piedāvās salīdzinoši mazu skaitu lietotņu, tomēr tās paredzēts papildināt katru dienu. Šobrīd runa ir par aptuveni 30 lietotnēm, nu kurām lielākā daļa varētu būt tieši spēles.

    Reklāma


    Lietotāju skaits Aptoide servisā būs ierobežots, ļaujot ielogoties vien ar speciālu ielūguma kodu. Šobrīd gaidītāju lokā ir aptuveni 20 tūkstoši lietotāju, un paredzēts, ka katru dienu šos kodus saņems no 500 līdz 1000 jauniem dalībniekiem. Aptoide būs pirmais trešo pušu iOS lietotņu veikals, kas saņēmis Apple apstiprinātu iespēju lietotājiem piedāvāt maksājumu veikšanu lietotnēs.

    Pagaidām noteiktos Apple uzcenojumus segs paši izstrādātāji, kas darbojas Aptoide servisā. Katrā ziņā būs interesanti redzēt, cik labi darbosies šī alternatīva un kāda būs servisa popularitāte Eiropas Savienībā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Bien Venidos
    08.06.2024 11:14

    Es tieši šajā veikalā priekš Android atradu vecāku Swedbank versiju, jo jaunākā čakarē mozgas sakot ka man ir root un negrib līdz ar to strādāt pirkstu nospiedums un protams NFC iespēja. Tad vēl update locker, lai no play market var noslēpt instalēts programmas dažas.

    Biteme
    08.06.2024 12:44
    Reply to  Bien Venidos

    Ko labu dod rootota truba?

    Vilchelm
    08.06.2024 13:08
    Reply to  Biteme

    Tiem, kas uzdod šādus jautājumus, neko. P. S. Tas nav ne uzbrauciens, ne augstprātīga vīpsnāšana, ne baltā vīrieša pārākuma demonstrācija 😀

    Biteme
    08.06.2024 15:27
    Reply to  Vilchelm

    Kāds nu tur uzbrauciens no baltā vīrieša puses, nepārdzīvo par to. Pēdējās desmitgades parāda, ka ja ne ukraiņu pretpiemērs, tad vienīgais uz ko ir spējīgs baltais vīrietis, ir būt tehniski izglītots, emocionāli bagāts, tolerants un būt par visu labo un pret visu slikto. Vai tad tik jauks cilvēks kādam demonstrēs pārākumu, tieši otrādi, uzklausīs un sniegs argumentētu atbildi, vai racionāli distancēsies no neauglīgas diskusijas un tikai daži eksemplāri, kas ir ārpus normālsadalījuma, neuzkrītoši sabužinās apspalvojumu ar dziļdomīgu komentāru.

    Diskdzinis
    08.06.2024 17:51
    Reply to  Biteme

    Tas dod iespēju android lietotājam sajusties gudram un īpašam.
    Lai gan patiesībā tā tiek maskēti kompleksi par nespēju nopelnīt.
    Būsim reāli, nevienu neinteresē tā rūtotā šņaga. Vai nu tu esi likumpārkāpējs, vai vnk noobs/nabags un tas arī viss.

    Krotow
    08.06.2024 23:08
    Reply to  Diskdzinis

    Tikpat labi nevienu neinteresē ar kuru roku pašapmierinās nabags kurš izliekas par bagāti snobu.

    Diskdzinis
    09.06.2024 18:34
    Reply to  Krotow

    Precīzi, principā aprakstīji roototājus.😀

    Karlis
    09.06.2024 21:14
    Reply to  Diskdzinis

    Hmm. Diez ko nav. Ej vien trenda pavadā un peldi pa straumei.

    Diskdzinis
    10.06.2024 09:32
    Reply to  Karlis

    Kāda trenda pavadā?

    Reklāma