Web Analytics
More
    Reklāma

    Nomad piedāvā ļoti plānu un uzlādējamu izsekošanas karti ar “Apple Find My” atbalstu

    Jaunākie raksti

    Zīmola Nomad aksesuāru klāstu papildinājusi bankas izmēra un formāta karte, kuru iespējams ievietot makā, lai to būtu ērti izsekot Apple Find My tīklā.

    Jaunā izsekošanas karte ir ļoti plāna, nieka 2mm bieza. Līdz ar to tā ir viena no plānākajām kartēm tirgū, jo līdzīgus produktus jau piedāvā zīmoli Tile, Chipolo un Eufy, bet šīs kartes ir nedaudz biezākas, jo kurš gan vēl grib turēt papildu objektu savā makā. Tāpat Nomad piedomājuši pie neuzkrītoša dizaina, jo no vienas puses karte ir redzama vienā krāsā ar logo, bet otrā pusē attēlotas detaļu formas, no kā tā ir veidota.

    Reklāma


    Nomad izsekošanas karti arī būs iespējams uzlādēt, kas ir vēl viens bonus, salīdzinot ar konkurentiem. Tās uzlādei varēs izmanto Qi standarta bezvadu lādētājus, un ar vienu uzlādi karte darbosies līdz pieciem mēnešiem, kas nav maz priekš 2mm biezas iekārtas. Šis izsekošanas aksesuārs darbosies vienīgi Apple ierīču tīklā, izmantojot Find My iespējas.

    Kartes savienošana ir pavisam vienkārša, izmantojot Bluetooth un tajā iebūvēto pogu. Pirmajā uzstādīšanas reizē kartei varēs piesaistīt personīgo informāciju. Tā būs spējīga atskaņot skaņas signālu, tomēr tas nav pārāk spēcīgs, lai dzirdētu no liela attāluma. Kā arī šai kartei nav pieejama super precīza vietas atrašana, ko piedāvā AirTag. Visādi citādi Nomad karte var kalpot par labu drošības garantu, ja uztraucieties par sava maka drošību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma