Web Analytics
More
    Reklāma

    Tile piedāvā kaķiem pielāgotu izsekošanas piekariņu

    Jaunākie raksti

    Zīmols Tile, kas bija viens no pirmajiem izsekošanas piekariņu aizsēcējiem, ir izveidojis speciālu risinājumu mūsu spalvainajiem draugiem, lai arī viņus būtu vieglāk izsekot.

    Jaunais produkts ir balstīts jau uz esošo mazāko izsekošanas piekariņa modeli Sticker, kas iestiprināts silikona turētājā. Šo turētāju ir iespējams ievērt ne pārāk platā kaklasiksnā, un tas pietiekami cieši turēt pie kaķa vai suņa kakla. Turētājs būs pieejams baltā vai melnā krāsā. Sticker izsekošanas attālums ir 76 metri, un ar iebūvēto bateriju tas darbosies līdz trim gadiem.

    Reklāma

    Protams, šis nav pilnībā speciāli izstrādāts produkts dzīvnieku izsekošanai, bet gan esošs izsekotājs iestiprināts īpašā turētājā, kuru noteikti varēja iegādāties iepriekš, bet ne no Tile. Līdzīgi, kā tas ir ar Apple AirTag, ko pašu par sevi nevar nekur piespraust, bet tas ir jāiestiprinātā kādā papildu piekariņā.

    Jautājums paliek, cik gan ērti ar šādu uzliku uz kakla jutīsies četrkājainais draugs, bet tieši nesen izdevās redzēt, ka kaķim ap kaklu atrodas AirTag. Neizskatījās, ka tas traucētu ikdienas gaitās. Jaunais Tile produkts maksās 39.99 USD, kas ir izdevīgs darījums, jo vienkāršs Sticker izsekotājs jau pats maksā 29.99 USD.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    28.04.2023 12:14

    Diez vai kaķim prasīs, kā viņam tas verķis patīk. Ir manīti kaķiem kaklā pakārti zvaniņi un pat GoPro kameras.

    KKTK
    28.04.2023 12:56

    Ja vēlies, lai tavs kaķis kaut kur iesprūst, pakarās – tad uz priekšu.

    Krotow
    28.04.2023 16:44
    Reply to  KKTK

    Pakarās viņi parasti uz vēdināšanas režīmā atstātajiem logiem pat bez visiem karekļiem kaklā. Vai arī uzkāpj kokā, no kura neprot nokāpt.

    Ivo
    29.04.2023 19:04
    Reply to  Krotow

    Par tiem pakeša logu atstāšanu ventilēšanas režīmā pilnīgi piekrītu. Paziņu lokā vairāki gadījumi….bēdīgi ir tas ka cilvēki no kļūdām vairums nemācās….😔

    Elektriķis
    29.04.2023 21:19
    Reply to  Krotow

    Nav vēl redzēts neviens kaķis, kurš nomiris kokā.

    Reklāma