Web Analytics
More
    Reklāma

    Meta apsver iespēju radīt bezvadu austiņas, kurās iebūvētas kameras un MI

    Jaunākie raksti

    Parādījusies informācija, ka uzņēmums Meta strādā pie jauna koncepta ierīces, kas klasiskajām bezvadu austiņām pievienos gan kameras, gan mākslīgo intelektu, sekojot Ray-Ban viedo briļļu veiksmei.

    Šobrīd šī iekārta ir tikai pašā attīstības sākumā, bet ir nojaušams, ka Meta nākotni saskata dažādos valkājamos viedajos produktos. Ja šobrīd Meta piedāvā Ray-Ban brilles ar kameru, tad līdzīgu funkcionalitāti plānots piedāvāt austiņām. Proti, tajās būtu iebūvēta kamera, kas spēs uztvert apkārt notiekošo.

    ReklāmaAdvertisement

    Papildu tam austiņas būtu aprīkotas ar mākslīgo intelektu, lai iegūtu plašāku funkcionalitāti. Piemēram, atpazīt, kas notiek lietotāja apkārtnē. Kaut arī vēl notiek diskusijas par gala dizainu starp lielajām over-ear tipa austiņām un mazajām in-ear, ir zināmi divi lieli tehniski izaicinājumi.

    Pirmais no tiem ir gari mati, kas noteikti aizsegs kameras, padarot tās vienkārši nelietojamas. Viens no risinājumiem būtu piedāvāt tikai lielās over-ear austiņas. Tikmēr otrais izaicinājums ir ierīces uzkaršana, jo tajās būtu iebūvētas jaunas komponentes. Jau šobrīd austiņas ir diezgan tehniski advancētas, bet pievienojot gan kameras, gan MI pārvaldīšanas komponentes, tās noteikti karsīs vairāk un arī būs smagākas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma