Web Analytics
More
    Reklāma

    Nothing Phone (3) iznāks tikai nākamgad

    Jaunākie raksti

    Zīmola Nothing viedtālrunis Phone (2) oficiāli tika izziņots jau pagājušā gada jūlijā, kas liek domāt, ka trešās paaudzes modelim būtu jāiznāk pavisam drīz. Tomēr uzņēmums vadītājs Karls Pei paziņojis, ka nākamā telefona versija gaidāma vien 2025. gadā.

    Tas ir neliels pārsteigums, balstoties uz ierasto tendenci viedtālruņus atjaunot katru gadu. Taču Karls Pei neslēpj iemeslu, kas ir saistīts ar MI. Protams, tas laikam nav nekāds pārsteigums, bet Nothing mērķis ir dot sev laiku, lai mākslīgā intelekta pieredzi tiešām pilnībā integrētu visā telefona darbībā.

    Reklāma


    Ar to tiek saprasts tas, ka MI būs iespējams ar visām piedāvātajām lietotnēm, ne tikai kaut kādām noteiktām telefona fukcijām, kā tas bijis līdz šim. Tāpat Karls Pei uzsver, ka kopējā MI izplatībā un lietošanā tieši viedtālruņi spēlēs visnozīmīgāko lomu plašam patērētāju lokam.

    Iespējams, ka šis viss nav par MI noslīpēšanu, bet gan salīdzinoši vājajiem Nothing Phone (2) pārdošanas apjomiem, kā arī salīdzinoši nesen izlaisto Phone (2a) modeli, kuram gan varētu būt veicies krietni labāk. Taču šī ir tikai spekulācija.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma