Web Analytics
More
    Reklāma

    “Samsung” gatavojas saražot teju pusmiljonu “Galaxy Ring” gredzenu

    Jaunākie raksti

    Sagaidāms, ka šogad viedie gredzeni kļūs par vienu no populārākajiem viedpalīgiem. Lai gan šajā tirgū jau darbojas šādi, tādi pazīstami uzņēmumi, piemēram, “Oura“, domājams, ka tieši “Samsung Galaxy Ring” aizsāks viedo gredzenu nēsāšanas bumu. Uzņēmums to prezentēja pagājušajā mēnesī MWC 2024 laikā. Savā jaunākajā paziņojumā “Samsung” atklājis, ka uz izlaišanas brīdi ir gatavs saražot 400 000 “Galaxy Ring” vienību.

    Ziņojumā teikts, ka “Samsung” sāks “Galaxy Ring” masveida ražošanu šī gada maijā un demonstrēs to kopā ar jaunajiem salokāmajiem tālruņiem “Galaxy Fold6” un “Galaxy Flip6”. “Samsung” šīs ierīces prezentēs pasākuma “Unpacked” laikā, kas, kā baumots, norisināsies jūlija vidū. Runas klīst, ka “Galaxy Ring” pārdošanā varētu nonākt līdz augustam.

    Reklāma

    “Galaxy Ring” izlaišanas laikā tā lielākais konkurents būs “Oura Ring”, kas piedāvā virkni veselības, aktivitāšu un miega uzraudzības funkciju. Taču arī “Samsung” šajā ziņā netaisās atpalikt. Tāpat zināms, ka “Galaxy Ring” ar vienu uzlādi spēs darboties līdz pat deviņām dienām. Tas arī būs pieejams deviņos izmēros un trīs krāsās: zelta, sudraba un melnā. Par ierīces cenu “Samsung” gan pagaidām izvairīgi runā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma