Web Analytics
More
    Reklāma

    Pēc mazāk nekā gada “TikTok” atsakās no sava “BeReal” klona “TikTok Now”

    Jaunākie raksti

    2022. gadā daudzām populārām lietotnēm bija paradums izveidot savu bilžu kopīgošanas platformas “BeReal” klonu. To vidū bija arī “TikTok”, kas nevarēja pretoties kārdinājumam un nāca klajā ar jaunu funkciju “TikTok Now“. Taču izskatās, ka tai nebija lemts ilgs mūžs. Nepilnu gadu pēc palaišanas “TikTok” paziņojis, ka to tomēr likvidēs.

    Ziņas par “TikTok Now” likvidēšanu nāk nedaudz vairāk kā deviņus mēnešus pēc tās izlaišanas. Pagaidām nav skaidrs, kad šī iespēja pilnībā pazūdīs no “TikTok”. “TikTok Now” tika palaista pērnā gada septembrī ar mērķi veicināt “autentisku un spontānu” pieredzi lietotnē. Taču šajā ziņā funkcijas veiksmei laikam tomēr patraucēja fakts, ka tā ir identiska “BeReal”. Vienīgais, ar ko “TikTok” atšķīrās, bija tas, ka lietotāji varēja ievietot ne tikai attēlus, bet arī līdz 10 sekunžu garus video.

    Reklāma

    “BeReal” savus ziedu laikus piedzīvoja 2022. gada pavasarī, kad tā bija arī populārākā lietotne “iPhone” īpašnieku vidū. Taču ziņots, ka laika posmā no 2022. gada oktobra līdz 2023. gada martam “BeReal” aktīvo lietotāju skaits samazinājies. Saskaņā ar “Apptopia” datiem lietotāju skaits šajā laikā sarucis no 15 miljoniem līdz mazāk nekā sešiem miljoniem.

    “BeReal” kopumā ir unikāla lietotne, kas reizi dienā citā laikā lietotājiem nosūta paziņojumu kopīgot attēlu, kas uzņemts ar telefona priekšējo un aizmugurējo kameru, šādā veidā iemūžinot konkrētā brīža nodarbošanos. Tiesa, lietotne kaut kādā mērā, manuprāt, zaudējusi savu “odziņu”, jo tagad, ja laikus dalies ar attēlu, vēlāk saņem iespēju uztaisīt vēl vienu “BeReal” bildi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma