Web Analytics
More
    Reklāma

    “WashCar” lietotne piedāvā sakopt tavu auto jebkurā vietā un laikā

    Jaunākie raksti

    Pēdējos gados tāda lieta kā auto sakopšana kļuvusi daudz ērtāka. Auto mazgātavas, kur katrs pats var sakopt savu rumaku, nu parādījušās uz katra stūra. Turklāt arī samaksas process par šo pakalpojumu arvien uzlabojas (protams, tas lielā mērā atkarīgs no pakalpojuma sniedzēja). Paralēli tam joprojām ir arī ļoti aizņemti cilvēki, kuriem pašiem savu auto nav laika un varbūt arī vēlmes savest kārtībā. Šādos gadījumos palīdzīgu roku sniedz mobilās auto mazgāšanas serviss “WashCar“, kas piedāvā sakopt mašīnu klientam ērtā vietā un laikā.

    “WashCar” sevi dēvē par videi draudzīgu automašīnu mazgāšanas un tīrīšanas servisu, kas no konkurentiem atšķiras ar to, ka piedāvā klientam pašam izvēlēties auto tīrīšanas vietu un laiku. Līdz ar to, cik saprotu, šis process var notikt jebkurā stāvvietā vai citviet, kur auto noparkots. Šo darbiņu veic profesionālis, kam pašam līdzi ir nepieciešamie tīrīšanas piederumi, kas esot kvalitatīvi un videi draudzīgi. Iespējams sakopt gan mašīnas virsbūvi, gan salonu.

    Reklāma

    Lai izmantotu šo pakalpojumu, jālejupielādē ‘WashCar” lietotne, kas pieejama gan “Android“, gan “iOS” tālruņiem. Pēc autorizācijas lietotājam jāpievieno savs transportlīdzeklis, norādot tā ražotāju un modeli, kā arī valsts reģistrācijas numuru. Ievadot šo informāciju, lietotne tālāk pateiks, cik daudz būs jāmaksā par auto sakopšanu no ārpuses vai iekšpuses un, cik daudz laika tas aizņems. Būtiski pieminēt, ka atkarībā no transportlīdzekļa veida, cena un laiks atšķiras.

    Ja esi izvēlējies auto mazgāšanu, tālāk iespējams paņemt papildus pakalpojumus, piemēram, logu tīrīšana, riepu spodrināšana, kas būs par papildus maksu. Līdzīgi arī ar salona tīrīšanu, kur papildus var izvēlēties, piemēram, atkritumu iznešanu, tīrīšanu ar putekļsūcēju utml. Kad lietotājs ir izvēlējies, kādā kvalitātē vēlas sakopt auto, lietotnē jānorāda tā atrašanās vieta. Tālāk jau tiks sameklēts tuvākais pieejamais auto mazgātājs. Kad tas tiek atrasts, jāapstiprina pakalpojums, jāsamaksā, un tīrīšana tiek rezervēta.

    Pagaidām šis pakalpojums ir pieejams Rīgas reģionā. Tiesa, man par šo ir dažas neskaidrības. Piemēram, kaut vai tas, ka ne katrā stāvvietā būs ērti un vispār iespējams šādi sakopt auto. Varbūt kādam ir jau pieredze ar šo pakalpojumu un vēlas padalīties?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    42 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Name*
    28.06.2023 09:56

    Londonā ir tāds pakalpjums priekš dārgajām markām, kur stāvvietās mazgā, ja arī cita mašīna ir tuvu blakus. Būtība nemainītos ar citas klases auto. Video — https://youtu.be/1I6ubtARUoY

    nedarata
    28.06.2023 10:09

    Pašvaldības policija liks sodu mazgātājam vai auto īpašniekam?

    xs1
    28.06.2023 10:14
    Reply to  nedarata

    Es tieši par to iedomājos, kā tas ir izgriezts cauri, ka var uz ielas mazgāt un visa autoķīmija nonāk lietus ūdens kanalizācijas sistēmā bez attīrīšanas iekārtām. Būvējot šodien jaunu lokālu automazgātavu ir jābūt gan smilšu, gan eļļas atdalītājiem, bet šeit nekā :)

    AppleFan
    28.06.2023 11:48
    Reply to  xs1

    Esmu redzējis ārzemēs risinājumus ar tādu kā piepūšamu baseinu kurā tad tiek savākts viss ūdens, pēc tam busiņā ir konteiners ar sūkni lai visu netīro ūdeni savāktu un pēc tam itkā godīgi attīrītu. Bet domāju priekš šāda biznesa un Latvijas mēroga diezgan dārgas investīcijas lai šādu pakalpojumu nodrošinātu pa pieejamu cenu.

    Wash.car
    29.06.2023 22:37
    Reply to  AppleFan

    Mazgājot ar tvaiku šāds risinājums nav nepieciešams jo uz zemes nenonāk neviens grams netīrumu vai ķīmijas, jo tvaika mazgāšanas procesa ķīmija netiek izmantota vispār un netīrumi no auto tiek savākti mikrošķiedras drānās kas tālāk nonāk tīrīšana uznemuma Lindstrom un tiek izmantotas atkārtoti!

    Wash.car
    29.06.2023 22:40
    Reply to  xs1

    Mazgājot ar tvaiku netiek patērēts neviens grams ķīmijas, mazgāšanas procesa tiek izmantots tikai 1,5 litrs ūdens un neviens netīrums nenonāk uz zemes! Viss tiek savākts no auto mikrošķiedras drānās un nodots tālāk tīrīšanai rupnieciskas tīrīšanas iekārtas uzņēmuma Lindstrom.

    geksis
    28.06.2023 10:25
    Reply to  nedarata

    nevis pašvaldības policija, bet Vides dienests.
    kaut gan drīzāk abi divi.

    Last edited 10 months ago by geksis
    Wash.car
    29.06.2023 22:46
    Reply to  geksis

    Ņemot vera ka auto mazgāšana netiek izmantota ķīmija un daba nenonāk neviens grams netīrumu es domāju ka tas liks pārskatīt nākotne ielas malas esošo automazgātavu standartus, jo ir iespēja ļoti nopietni šajā nozare samazināt piesārņojumu un milzīgo ūdens patēriņu! Pagaidām LV nav problēmas ar ūdeni, savukārt pāris tūkstošus kilometrus uz dienvidiem šī ir ļoti nopietna problema un auto mazgāšana ar tvaiku nāk tieši no šim valstīm !

    Biteme
    29.06.2023 23:20
    Reply to  Wash.car

    Cilvēk, pat bez ķīmijas ūdens no auto uz ielas nomazgās eļļas un degvielas paliekas. Nevienam tas uz ielas nav vajadzīgs.

    Wash.car
    30.06.2023 00:34
    Reply to  Biteme

    Ja mazgā ar ūden, tad tas noteikti tā ir ! Bet Wash.Car mazgā ar tvaiku! Līdz ar to nekas zeme netek! Ne smiltis ne degvielas paliekas! Mēs esam par tīru un sakoptu vidi un tīriem auto! Toties, ja netīrs auto brauc lietus laikā , tad piesārņojums dabai ir ne tikai no tā kas notek zeme bet ari no tā kas sīku pilienu veida nonāk gaisa ! Tāpēc mazgājam auto Wash.Car un saudzējam dabu!

    Biteme
    30.06.2023 06:49
    Reply to  Wash.car

    Tvaiks = mitrums. Uz virsbūves tas kondensēsies – jā, ne tik daudz kā mazgājot ar birsti un ūdeni. Nu tad varbūt uz ielas arī mazgāsimies paši, mazgāsim suņus un bērnus? Ar mitrajām salvetēm, nelejot ūdeni. Jūs esat par savu peļņu, nevis tīru vidi!

    Iztēlojos satiksmi, kurā pa joslu braucošie cenšās neuzbraukt vīriem, kas turpat šiverējas ap stāvošu auto ar tvaika birstēm, izklājuši (teorētiski) ap to daudzkārt mazgājamo audumu. Kādam zinātkāram gājējam trāpa ar tvaiku acīs, to aizved ar ātrajiem. Jauniņajam mazgātājam misējas, tas nepagūst izvairīties un pakļūst zem braucoša auto. Priekškars.

    Tad kāds gribēs uz ielas remontēt auto. Citi – krāsot auto. Tur jau arī nekas netek uz ielas. Beigās var uz ielas dzīvot, kā silto zemju pieredze rāda. Darīt tur visu to, kas darāms šeit un uzreiz, jo visi esam aizņemti.

    Skābene
    28.06.2023 14:04
    Reply to  nedarata

    Bija kādu laiku atpakaļ līdzīgs piedāvājums, kad uz stāvvietu atbrauc tīrītājs un mašīnu sapucē bez ūdens! Uzpūš kaut kādus suslu un tad ar mikrošķiedras drānu noslauka visus dubļus un netīrumus. Tā arī nenotestēju, jo negribējās, lai pa virsbūvi berzē smiltis. Putnu kakas un koku sulu tā var tīrīt, bet ne dubļus.

    Wash.car
    29.06.2023 22:32
    Reply to  Skābene

    Mazgājot ar tvaiku netiek uzmantots neviens grams ķīmijas un uz auto esošie netīrumi tiek noņemti nevis notīrīti! Tas nozīme ka pa auto virsmu netiek vilktas ne smiltis ne citi netīrumi !

    Uldis
    28.06.2023 13:37

    Tas viss forši, bet vēl noderīgāk būtu kaut vai esošajās pašapkalpošanās automazgātavās ieviest opciju ka vari ar savu spainīti un švammīti pabrūzēties (cik zinu tad tas šobrīd nav atļauts). Nu piemēram atsevišķu boksu piemērot šādai mazgāšanai. Jā, zinu, ir citās mazgātavās putu birstes, bet tās parasti piedzītas ar smiltīm un nodara lielāku skādi virsbūvei kā ruļļu mazgātavas (no pieredzes saku). Savukārt parastie augstspiediena pašapkalpošanās varianti nekad nenomazgā pilnībā tīru mašīnu, kā to var panākt ar švammi, vai ruļļos.

    Skābene
    28.06.2023 14:01
    Reply to  Uldis

    Es parasti uzklāju putas un tad ar savu švammīti pāreju pāri, jo pilnīgs bezkontakts nav iespējams, bet ar švammīti rezultāts ir izcils!

    Krotow
    28.06.2023 14:25
    Reply to  Uldis

    Šaubos ka pašapkalpošanās mazgātavās klientam ļaus tāpat laistīties ar ūdeni, kas mazgātavas īpašniekam nav par brīvu (tur arī uzlikti ūdens skaitītāji). Tavai problēmai ir vienkāršs risinājums. Nolej auto ar putām vai priekšmazgāšanas ūdeni (skatoties no šmuces pakāpes) pie reizes noņemot lielos dubļus, minūti pagaidi un tad notīri palikušos netīrumus ar švammi. Tad vislētākajā režīmā (+/- 50 centi) visu noskalo ar ūdeni un skaties vai nav palikuši netīrumu pleķi. Kurus notīra ar to pašu švammi. Pēc tam vari mazgāt lai būtu smuki – ar putām, vasku utt. Beigās visa pasākuma papildus izmaksas ir 0.50-1€. Tas ir lētāk kā 1 rupjmaizes kukulis vai pudele alus.

    AppleFan
    29.06.2023 12:18
    Reply to  Uldis

    Automazgātavju īpašnieki noteikti nav ieinteresēti, lai klienti aizņemtu mazgāšanas boksu vai jebkuru citu vietu, kas viņiem potenciāli ienes naudu ar klientiem, kuru tur vienkārši stāv.
    Bet mazgāšanas kvalitāti nosaka tas, kādu mazgāšanas ķīmiju izmanto katra automazgātava. Diemžēl par cik klienti bieži vien sūdzas pat par cenas paaugstināšanu par 0,05 EUR, tad mazgātavu īpašnieki lai neceltu pakalpojumu cenas ir spiesti izmantot lētāku un mazāk efektīvu ķīmiju. Ja automazgātavā izmantotu augstākās kvalitātes ķīmiju, tad arī ar pilnīgu bezkontaktu var izcili nomazgāt mašīnu. Latvijā, gan šādas mazgātavas ir liels retums!

    Kursors.lv
    29.06.2023 13:18
    Reply to  AppleFan

    Kur Rīgā meklē mazgātuves ar vislabāko ķīmiju?

    AppleFan
    29.06.2023 14:52

    Ja godīgi, gribētos domāt, ka Rīgā milzīgās konkurences dēļ būs grūti atrast tiešām labu kvalitāti. Reģionos var atrast dažas ļoti labas, jo tur nav tik liela konkurence un arī klienti vairāk novērtē augstāku kvalitāti.

    Kursors.lv
    29.06.2023 15:07
    Reply to  AppleFan

    Nu, bet nosauc kādu piemēru. Es, piemēram, mazgājos Puto mazgātuvē, jo tā man tīri atrašanās vietas (un apmaksas modeļa dēļ) ir ērtākā. Es nekad neesmu aizdomājies par ķīmiju, jo neko no tā nesaprotu un diez vai varētu atšķirt kas ir un kas nav labs. Kā var sabiedrību par šo izglītot?

    WashCar
    29.06.2023 22:39

    Vislabākir mazgāt virsbūvi bez ķīmijas!

    Krotow
    29.06.2023 17:56
    Reply to  AppleFan

    Sapratu ka te runā par to šmuci, kas pieķeras pie virsmas tik stingri, ka noņemama tikai mehāniski. Iespējams ka to var noraut ar ļoti siltu ūdeni, taču mazgātavās, kur auto mazgā paši, tāds nav pieejams. Spiediens nelīdz – pārbaudīts praksē. Atliek ar švammi braukt pāri atlikušajiem pleķiem un pēc tam visu noskalot.

    Wash.car
    29.06.2023 22:30
    Reply to  Krotow

    Tvaika tīrīšana jums atbrīvos auto no ātrajās mazgātavas iegūtajiem vaska un netīrumu pleķiem! Pie tam mazgāšanas laika netiek izmantots neviens grams ķīmijas

    Edgars
    28.06.2023 20:35

    Uz mājām var izsaukt?

    Wash.car
    29.06.2023 22:28
    Reply to  Edgars

    Protams ka var! Tieši to mēs arī darām – mēs apkalpojam klientus viņu mājas gan Riga gan Pierīgā ! Vienlaicīgi ir iespējams nomazgāt visus ģimenes auto! Aplikacija atļauj pasūtīt neierobežotu auto mazgāšanu vienlaicīgi !

    WashCar
    29.06.2023 22:30
    Reply to  Edgars

    Var izsaukt gan uz mājām, gan uz biroju!

    Slapjais Bebrs
    28.06.2023 21:11

    Kādi nez, ir izcenojumi?

    Last edited 10 months ago by Slapjais Bebrs
    geksis
    28.06.2023 23:27

    varētu jau pateikt vismaz aptuvenu vidējo standartauto cenu, lai saprot vai ir vērts nodot savus datus viņiem.

    WashCar
    29.06.2023 22:32

    Mājaslapā ir redzams visu pakalpojumu izcenojums.

    Wash.car
    29.06.2023 22:26
    Reply to  geksis

    Šobrīd standarta auto komplekts – salona tīrīšana un virsbūves mazgāšana bez atlaides maksas 35€! Izmantojot promo kodus to ir iespējams pasūtīt lētāk !

    Slapjais Bebrs
    29.06.2023 03:01

    Dotajā brīdī vairāk interesēja salona sakopšana. pamociju aplikāciju un nonācu pie secinājuma, ka .. laikaum brauciens uz t.s. dītailinga kantori varētu būt lietderīgāks un iespējams arī lētāks.
    App sniegtie pakalpojumi būs noderīgi tik tiešām ļoti ļoti steidzīgiem un aizņemtiem ļautiņiem.

    Melnais
    29.06.2023 11:29
    Reply to  Slapjais Bebrs

    :D parasti ļoti steidzas ar līķi masā.

    priex
    29.06.2023 11:49
    Reply to  Slapjais Bebrs

    Kā tad tie tīrītāji tiks salonā? Man jāatstāj auto neaizslēgts jeb divreiz jāpārtrauc sava nenormālā aizņemtība, lai atvērtu un pēc tam aizvērtu auto? Jeb viņi brauks pie manis uz biroju/mājām pēc atslēgas (paņemt un pēc tam atdot)? Kur rodas tā laika ekonomija, lai apsvērtu šo pakalpojumu? Nepielec

    Edgars
    29.06.2023 13:56
    Reply to  priex

    Man reāli liktos interesants pakalpojums, ja varētu tādus izsaukt uz mājām lai iztīra autiņus, a to moika baigā baigi neērti… jāved auto, tad vai nu jāgaida 1.5h vai nu jābrauc ar taksi kaut kur. Pus diena sacakareta…. a uz mājām izsaukt būtu forši. Attaisi tik vārtus, tie iebrauc, visu izdara un aizbrauc. Eleganti. Tik vien kā appā nospiest izsaukšanas pogu. Lai tik tas app saglabā visus manus auto settingus un mazgasanas preferences. Gribu. Cerams ka autoritātes lasa 😀

    Wash.car
    29.06.2023 22:18
    Reply to  Edgars

    Tieši tāds ir wash.car pakalpojums! Ieladejot šo aplikāciju jums būs tikai jānospiež dažas pogas un automazgāšana atbrauks pie jums!

    WashCar
    29.06.2023 22:34
    Reply to  Edgars

    Tieši tā arī mēs strādājam.

    Wash.car
    29.06.2023 22:20
    Reply to  priex

    Par katru darbību Jums aplikacija nāk paziņojums – kad ir ieradies auto mazgātājs, kad ir uzsākta auto mazgāšana, kad ir jāatver salons un kad salona tīrīšana ir pabeigta! Ir tikai tik daudz ka attiecīga mirkli jāatver un jāaizver auto!

    Wash.car
    29.06.2023 22:24
    Reply to  Slapjais Bebrs

    Paldies par Jūsu viedokli, Premium salona tīrīšana ar logu mazgāšanu no iekšpuses wash.car aplikacija maksa 19€ bez atlaides! Ja sekojat mūsu akcijām tad ir iespēja ieekonomēt pasūtot to akcijas laika ! Domāju ka šādu cenu nepiedāvā ceļmalās esošās automazgātavas, un noteikti kādus pāris eiro maksas kaut vai aizbraukšana līdz tam !

    WashCar Twitter
    30.06.2023 11:32

    Labdien!
    Es saprotu, ka Jūs uztrauc visus jauns latviešu ģimenes veidots uzņēmums, kurš piedāvā pilnīgi jaunu pakalpojumu ar risināju priekš cilvēkiem, kuri vēlas ietaupīt savu dienas laiku par saprātīgām cenām, augstu kvalitāti un domu par ekoloģiskajām paliekām!
    Mēs esam testējuši, apmācījuši tīrītājus un tīrījuši automašīnas ļoti sen un šis bizness palīdz abām pusēm. Mūsu biznesam uzticās jau vairāki desmiti atpazīstami uzņēmumi un tūkstošiem apzinīgu klientu!

    Es Jums dodu iespēju – piesekojat mums @washcapapp Twitterī, uzdodat jautājumus un es Jums atbildējuši uz vistrauslākajiem un svarīgākajiem jautājumiem!

    Ļoti daudz atbildes uz Jūsu jautājumiem ir pieejami jau ielādējot mūsu aplikāciju app.wash.car! :)

    Reklāma