Web Analytics
More
    Reklāma

    Steam izziņojis 2022. gada pārdotākās un visvairāk spēlētās videospēles

    Jaunākie raksti

    Atskatoties uz Kursora 2022. gadu, jaunākajā podkāsta epizodē pieskārāmies tām videospēlēm, kuras pēc Steam datiem ir bijušas pārdotākās iepriekšējā gadā. Sarakstā redzamas gan jau zināmas spēles, gan jauni nosaukumi.

    Tā ir kļuvusi par ikgadēju tradīciju un procesu Steam videospēļu iegādes platformā, atskatīties uz populārākajām videospēlēm, un izņēmums nav arī šis gads. Spēles ir sadalītas četrās vērtību kategorijās, sākot ar Platinum un beidzot ar Bronze. Iepriekšējā gadā 12 populārākās Platinum spēles bijušas:

    Reklāma

    Ļoti interesanta liekas pēdējā videospēle, kuru atceros jau pirms padsmit gadiem, kad Yu-Gi-Oh kāršu spēle savu popularitāti ieguva pateicoties animācijas filmai. Acīmredzot tā piedzīvo otro elpu. Citu videospēļu popularitāte gan ir pilnīgi saprotama, jo daļai no tām ir arī ilgi gaidītas jaunās spēle versijas, kā CoD: Modern Warfare II.

    Nākamajā Gold kategorijā atradīsim Red Dead Redemption 2, FIFA 23, Forza Horizon 5, Cyberpunk 2077 u.c. Silver kategorijā atradīsim NBA 2K22, Spider-Man Remastered Warhammer Darktide. Zemākajā Bronze kategorijā The Witcher 3 Battlefield V, Final Fantasy VIII Remake, Halo Infinte, Battlefield 2042 u.c. Visu pilno 100 spēļu sarakstu atradīsiet Steam mājaslapā.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    REALAIS
    02.01.2023 12:13

    Šis saraksts jau ir par ienākumiem gada griezumā. Trakie MTX atbalstītāji. PUGB vispr aizgājis kosmosā līdz ko pārgāja uz Free 2 Play biznesa modeli.

    Krotow
    02.01.2023 17:15
    Reply to  REALAIS

    Kaut kā tā. Pēdējos gados, atverot Steam veikalu, vairs nesaista galīgi nekas. Info par to, kas var interesēt, reizēm ienāk no ārpuses.

    Nez kas notiks ar S.T.A.L.K.E.R. 2. Viens no izstrādātājiem nupat kaujas laukā aizgāja uz labākiem medību laukiem. Atliek cerēt ka iesāktais kādreiz tomēr tiks pabeigts.

    REALAIS
    02.01.2023 19:14
    Reply to  Krotow

    Nesen izlaida ārā jaunu treileri, 3 dienas atpakaļ. Aizej un paskaties. Gan jau viss notiekās, bet var sagaidīt varbūt datumu pārcelšanu

    Guntars K
    02.01.2023 13:28

    Ļoti interesanti, vai ir kaut viens cilvēks, kuram interesē nevis spēlētākās spēles, bet ar kurām spēlēm Steam ir ieguvis lielākos ienākumus? Nu jā… izņemot to vienu cilvēku – Steam īpašnieku? :D
    Pamatīgs BS, lai ko šādu publicētu. Pie tam CS:GO ir krietni statistikā zem bērnudārznieku Minecraft.

    Pēča
    03.01.2023 10:58

    Nekad nesapratīsu, ka f2p spēles var būt ‘pārdotāko’ spēļu topos samestas kopā ar maksas spelēm?

    Nav jau gluži godīgi, jo jebkurš cilveks paņem šo spēli, kas neko nemaksā, kaut tikai pamēģinasanas nolūkos….
    Jo ar maksas spēli tā nedarīsi un tomēr tu domāsi vai spēle tev ir pievilcīga jo tomēr tie ir 50+ eiro par jaunu spēli.

    Mikrotransakcijas iekšā spēlē baigi nevar skaitīties jo tas jau vairs neiet cauri konkrētajai platformai šoreiz-steam.

    Last edited 1 year ago by Pēča
    REALAIS
    03.01.2023 11:31
    Reply to  Pēča

    Tas nav pārdotāko spēļu tops. Tas ir tops pēc lielākā apgrozījuma. Un neuztraucies visas platformas iekasē līdz pat 30% komisijas no visiem maksājumiem spēlē. Nekas neapiet Steam. Ja apietu Steam, tad spēli izmestu ārā no steam.

    Reklāma