Web Analytics
More
    Reklāma

    TestDevLab aicina Latvijas studentus piedalīties CS:GO turnīrā

    Jaunākie raksti

    IT uzņēmums TestDevLab aicina Latvijas augstskolu studentus un vidusskolēnus piedalīties CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive) videospēles turnīrā. Turnīram var pieteikties pilngadīgi spēlētāji, kas apvienosies 5 cilvēku lielās komandās. Komandas turnīra mājaslapā csgo.testdevlab.com var pieteikt līdz 23. februārim un turnīra kvalifikācijas spēles tiks aizvadītas 26. februārī. Dienu vēlāk, 27. februārī norisināsies turnīra fināla spēles un tās ikviens interesents varēs vērot Twitch platformā.

    Turnīra gaitā tiks aizvadītas cīņas populārajās Ancient, Dust II, Inferno, Mirage, Nuke, Overpass un Vertigo kartēs un dalībnieki sacentīsies par noderīgām balvām. Balvu fonds šoreiz sastāv no monitoriem, pelēm un mikrofoniem, kas lieti noderēs ikvienam geimerim. Papildus desmit labāko komandu dalībnieki saņems TDL School IT apmācību organizācijas dāvanu kartes un varēs pilnveidot savas tehniskās zināšanas vai pat aizsākt veiksmīgu IT karjeru.

    Reklāma

    “Mēs ļoti cītīgi strādājam, taču nepiemirstam arī par atpūtu. Mūsu darbinieki gan spēlē dažādas sporta spēles, gan aizraujas ar dažādām videospēlēm. Galu galā, ko citu iesākt tumšos ziemas vakaros? Esam uztrenējuši labu CS:GO komandu un vēlamies uzaicināt Latvijas studentus un vidusskolēnus pārbaudīt savas spējas virtuālos cīņu laukumos,” komentē TestDevLab līdzdibinātājs Ervins Grīnfelds.

    Uzņēmumam TestDevLab Latvijā ir biroji Rīgā, Ventspilī, Liepājā, Jelgavā, Valmierā un Daugavpilī un studentiem tiek piedāvātas apmaksātas prakses iespējas programmatūras testēšanas jomā. Praktikanti īsā laika posmā iegūst praktiski noderīgas zināšanas un var aizsākt IT karjeru. Sadarbībā ar IT apmācību organizāciju TDL School, uzņēmuma praktikanti un darbinieki var pilnveidot savas tehniskās zināšanas kādā no vairāk nekā 50 piedāvātajiem kursiem.

    2011. gadā Latvijā izveidotais uzņēmums TestDevLab nodarbojas ar programmatūras testēšanas pakalpojumu sniegšanu un testēšanas produktu izstrādi. Starp uzņēmuma klientiem ir gan jaunuzņēmumi, gan starptautiski milži kā Microsoft, Skype, Orange, Telefonica, Airbnb u.c. Uzņēmuma testēto programmatūru lieto vairāk nekā 4.5 miljardi cilvēku visā pasaulē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma