Web Analytics
More
    Reklāma

    Cyberpunk 2077 izstrādātāji CD Projekt Red pārtrauc tirdzniecību Krievijā un Baltkrievijā

    Jaunākie raksti

    Dažādu nozaru uzņēmumi arvien vairāk sāk ierobežot un pārtraukt gan darbību, gan tirdzniecību Krievijā un Baltkrievijā, tādējādi atbildot uz Krievijas uzākto karu Ukrainā. Tagad šim sarakstam pievienojies videospēļu izstrādātājs CD Projekt Red, kuru viena no populārākajām spēlēm ir Cyberpunk 2077.

    Šī nebūs reize, kad runāsim par spēles kvalitāti un popularitāti, bet gan zīmīgo soli no videospēļu izstrādātāja. Polijā bāzētais uzņēmums paziņojis, ka sadarbosies ar partneriem, lai pārtrauktu savu videospēļu tirdzniecību gan internetā, gan arī veikalos. Tas iekļaus visus CD Projekt Group produktus, gog.com platformu un saistītās spēles. Šī ir atbilde uz Ukraiņu vicepremjera aicinājumu dažādiem videospēļu nozares pārstāvjiem pārtraukt savas nozares darbību, lai solidarizētos ar visu pasauli un neatbalstītu Krievijas uzbrukumu. Atsevišķi tika izcelti arī spēļu konsoļu zīmoli Xbox un PlayStation.

    Reklāma

    Tāpat tika lūgts tādiem uzņēmumiem, kā Rio Games, EA un Ubisoft slēgt savus ofisus Krievijā. Ubisoft veicis patīkamu soli saviem Ukrainā esošajiem darbiniekiem, izmaksājot papildu algu. Cik nu šajā laikā var jokot, bet internetā biju redzējis ziņu, ka ja Krievijā tiks aizliegta videospēle Counter-Strike, tad tas būs īstais trieciens Krievijas sabiedrībai un atvērs acis uz šobrīd notiekošo. Jāpiezīmē, ka daļēja patiesība šājā apgalvojumā ir, jo Krievijā ir ļoti spēcīga e-sporta nozarē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gundars
    06.03.2022 13:10

    Pirmo teikumu gan palabojiet. Diez vai sāk..

    bobis
    10.03.2022 10:23

    Cyberpunk var izglabt META no bojaejas.

    Reklāma