Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple pārtrauc produktu tirdzniecību Krievijā

    Jaunākie raksti

    Jau ziņojām, ka Ukrainas digitālās attīstības ministrs bija uzrunājis Apple izpilddirektoru Timu Kuku, lai uzņēmums pārtrauktu savu produktu tirdzniecību Krievijā, kas arī ticis īstenots ar 1. martu.

    Apple ir pārtraukusi produktu tirdzniecību savā interneta veikalā, kas paredzēts Krievijas tirgum. Līdz ar to cilvēkiem nav iespējams iegādāties ne iPhone viedtālruņus, ne Mac datorus, vai kādus citus aksesuārus. Mēģinot iegādāties kādu produktu, būs norāde uz to, ka piegāde nav pieejama. Papildu tam uzņēmums paziņojis, ka ir pārtraucis visus eksporta kanālus, kas saistīti ar agresorvalsti, kā arī savā Apple Maps servisā uz laiku atslēguši informāciju par satiksmi un cilvēku pulcēšanos. Līdzīgu soli jau iepriekš spēra Google Maps.

    Tāpat Tims Kuks ir nodevis informāciju darbiniekiem par iespēju ziedot Ukrainai šajā kara situācijā, kā arī norādījis, ka uzņēmums ziedos dubultu daudzumu tam, ko savāks darbinieki. Pagaidām gan nav pārtraukta Apple App Store darbība, bet jau no iepriekšējās nedēļas ir apstādināti Apple Pay maksājumi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma