Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla Model S un Model X automašīnās varēs spēlēt Steam videospēles

    Jaunākie raksti

    Reizē ar Teslas automašīnu programmatūras atjauninājumu neilgi pirms Ziemassvētkiem, autoražotājs Beta režīmā ir palaidis iespēju braucējiem izmantot videospēļu platformu Steam un piekļūt lielam skaitam videospēļu no savas automašīnas.

    Pēdējos gados Tesla ir strādājusi pie tā, lai nodrošinātu videospēļu integrāciju mašīnas vadības sistēmā, un liels pārsteigums bijis tas, ka tika mērķēts nodrošināt pat Steam servisu ar jaudīgākajām videospēlēm. Kaut arī Beta režīms tika solīts jau šī gada augustā, tas beidzot nonācis jaunāko Model S un Model X automašīnu modeļos, jo tie ir aprīkoti ar jaudīgāku izklaides sistēmu.

    Reklāma

    Nav precīzi zināma šīs sistēmas tehniskā specifikācija, bet pēc pieejamās informācijas un spekulācijām tā varētu būt mazliet spējīgāka par Microsoft Series S konsoli, kas arī ļauj palaist Steam servisu savās automašīnās. Lai spēles padarītu ērtāk spēlējamas, ar abiem skārienjutīgajiem ekrāniem ir iespējams savienot bezvadu kontrolieri. Tāpat jauno Tesla automašīnu modeļiem ir lielāka cietā diska ietilpības, kas ļauj ērtāk apstrādāt Steam bibliotēku.

    Varbūt kādam no mūsu lasītājiem ir jaunās paaudzes Model S vai Model X modeļi, un var apstiprināt, ka Steam Beta programma ir pieejama spēlēšanai?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    16.12.2022 10:08

    Ar steigu jāgroza CSN, jo auto ekrānus lietot braukšanas laikā vēl nav aizliegts.

    Reklāma