Web Analytics
More
    Reklāma

    Par Tesla valdes priekšsēdētāju varētu kļūt Tesla Ķīnas vadītājs

    Jaunākie raksti

    Kā ziņo Ķīnas medijs PingWest, Tesla pašreizējais valdes priekšsēdētājs Īlons Masks nolēmis, ka par viņa pēcteci uzņēmuma vadībā kļūs Tesla Ķīnas struktūrvienības vadītājs Toms Žu Sjiaotongs. Medijs norāda, ka informācija nākusi no situācijai pietuvinātiem avotiem.

    Žu bijis viens no atslēgas cilvēkiem Tesla panākumos Ķīnā. Viņš ir viens no cilvēkiem, kas strādāja pie Tesla centru attīstības Ķīnā, kā arī viņam tiek piedēvēti nopelni Šanhajas rūpnīcas izaugsmē, tai kļūstot par nozīmīgu Tesla biznesa sastāvdaļu un vienu no galvenajiem eksporta centriem. Sākotnēji Žu savas gaitas Tesla sāka 2014. gadā, kad viņš kļuva par Tesla Supercharger programmas direktoru Ķīnā. Ātri vien viņš ieguva paaugstinājumu un kļuva par Tesla Ķīnas daļas vadītāju.

    Jau iepriekš izskanējušas runas, ka Masks informējis Tesla valdi par iespējamo nākamo valdes priekšsēdētāju. Tagad Masks kļuvis par Twitter valdes priekšsēdētāju un iespējams ir pienācis īstais brīdis Tesla vadību nodot citu cilvēku rokās. Šobrīd gan nav nekādas skaidrības, vai Masks tiešām vēlas atteikties no Tesla valdes priekšsēdētāja posteņa, turklāt viņa apgalvojumi un paziņojumi nereti nesaskan ar darbībām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Usinss
    11.12.2022 19:52

    Nu tur baigi jāskatās… Tā kā Maskam visi uzņēmumi baigi saistīti, ja ķīnietis nāks pie vadības Teslā, Space X var zaudēt US valdības labvēlību…. Bet kaut kā jau tas Twitter ir jāatpelna…

    Reklāma