Web Analytics
More
    Reklāma

    Valve varētu būt bloķējusi ar Ukrainas karu saistīto CS:GO karti

    Jaunākie raksti

    Pagaidām par baumām uzskatāma informācija norāda uz spēles CS:GO kartes “de_voyna” bloķēšanu no Valve puses. Karte “de_voyna” ir izveidota, lai piedāvātu neatkarīgu informāciju par Ukrainas invāziju spēlētājiem Krievijā, bet tās veidotāji apgalvo, ka kartes izmantošana ir bloķēta ar Valve starpniecību.

    CS:GO karte “de_voyna” satur slepenu istabu, kas ir pilna ar informāciju par Krievijas uzsākto karu Ukrainā, bet Valve to ir bloķējusi, tādējādi padarot to nepieejamu spēlētājiem ar Krievijas IP adresēm.

    Reklāma

    Karte, kas ir radīta Somijas avīzei Helsingin Sanomat, ir papildināta ar attēliem, ziņojumiem un videoierakstiem, kas apraksta Krievijas militārās darbības Ukrainā. Šīs spēles kartes mērķis ir apiet cenzūru Krievijā un nodrošināt netraucētu informāciju par karu Krievijas CS:GO spēlētājiem.

    “de_voyna”, kas izskatās pēc kara postītas Austrumeiropas pilsētas. Izmantojot CS:GO brīvi pārvietojamo skatītāja kameru, spēlētāji, kas ir izslēgti no pašreizējā raunda, var iekļūt sienās un atrast istabu, kurā ir informācija un ziņojumi par Krievijas darbībām Ukrainā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma