Web Analytics
More
    Reklāma

    “Resident Evil Village” būs pieejama Mac datoriem ar M procesoriem

    Jaunākie raksti

    Šī ir tā retā reize, kad Apple kontekstā var runāt par videospēlēm, jo pietiekami populāra un zināma spēļu franšīzes spēle “Resident Evil Village” būs pieejama Apple darbinātiem datoriem.

    Tiesa, tā būs pieejama tikai tiem datoru modeļiem, kuri ir aprīkoti vismaz ar pirmās paaudzes M procesoru, tātad uz jaudīgā Mac Pro datora ar Intel procesoriem to nebūs iespējams palaist. Šī gada vasarā, kad norisinājās Apple izstrādātāju konference, tika runāts par to, ka Metal 3 API būs pieejams macOS Ventura operētājsistēmā, kas uzņēmuma datoros ļaus darbināt jaunu spēļu kategoriju.

    Reklāma

    Tā kā macOS Ventura ir pieejama no pagājušās piektdienas, tad arī paplašinājies pieejamo videospēļu skaits. Ka viens no skaļākajiem piemēriem ir “Resident Evil Village” videospēle, kas ir jau astotā spēles versija šajā franšīzē, un tā ir saistīta ar dažādu mošķu iznīcināšanu. Diezgan klišejiski, bet atbilstoši.

    “Resident Evil Village” ierindota AAA videospēļu kategorijā, jo tā ir pieejama gan PlayStation 5, gan Xbox Series X. Apple norāda, ka uz jaunajiem M sērijas procesoriem spēle darbosies plūdeni, arī uz MacBook Air ar M1 procesoru. Videospēli ir iespējams iegādāties App Store par 47,99 EUR. Iespējams, ka jaunie procesori un iespējas tiešām paplašinās iespēju baudīt videospēles arī Apple datoros, kas iepriekš ir bijusi ļoti ierobežota.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krists
    01.11.2022 10:08

    Vispār jau ir pieejama kopš 28.oktobra un darbojas lieliski arī uz base M1 https://www.youtube.com/watch?v=gbhfK5WPE7A

    bobis
    01.11.2022 12:27

    Lidziga resident evil 4, bet seit vismaz zemnieku vieta moski. Resident evil 6 ari neslikta spele ar vairak eksena.

    Mr.T
    03.11.2022 15:02

    Starp citu uz Ņinkas arī var palaist, bet tas cits stāsts.

    Reklāma