Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple izrāda interesi par videospēļu konsoles izstrādi

    Jaunākie raksti

    Uzņēmumu Apple nekad nevarētu sasaistīt ar videospēļu jomu. Pat šobrīd, kad tad piedāvā savus jaudīgos ARM datoru procesorus, un izskatās, ka tā vairāk ir programmatūras un Apple izvēle. Tomēr jauna informācija liecina, ka uzņēmums vāc informāciju, kā izveidot labu videospēļu konsoli.

    Baumas liecina, ka janvārī Apple mēģināja pārvilināt Xbox inženierus, lai veidotu konsoli. Jaunākā informācija apstiprina, ka uzņēmums turpina apzināt izstrādātājus un ražotājus, lai konsultētos par to, kas nepieciešams labas videospēļu konsoles izstrādei. Iespējams, Apple varētu pārveidot savu Apple TV iekārtu par konsoli. Jau iepriekš tādi izstrādātāji, kā Ubisoft un Capcom ir bijuši aktīvi padomdevēji, kā darboties noteiktajā tirgū. Īpaši aktīvi ticis runāts par videospēļu straumēšanas servisu, tomēr izskatās, ka šoreiz tas nav Apple prātos, bet gan atsevišķa ierīce.

    Vienīgais tuvākais serviss, kas ir saistīts ar videospēlēm, ir Apple Arcade, kas nodrošina dažādas premium klases mobilās spēles. Taču tās noteikti nevar salīdzināt ar nopietnām videospēlēm, tomēr serviss ir pieejams dažādos Apple produktos un ir balstīts uz mēneša maksu, kas ir visai simboliska – 4,99 EUR mēnesī. Līdz šim Apple ir investējis daudz līdzekļus dažādu produktu izpēte un izstrādē, taču tas nenozīmē, ka tie rezultējušies nopērkamās ierīcēs. Man personīgi būtu interesanti redzēt, ko uzņēmums ir spējīgs piedāvāt šajā segmentā, kur principā dominē trīs lielie spēlētāji.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma