Web Analytics
More
    Reklāma

    Ubisoft paziņojis par plāniem atvērt atrakciju parkus

    Jaunākie raksti

    Franču videospēļu izstrādātājs Ubisoft paziņojis par nākotnes plāniem atvērt savu atrakciju parku, kas gan nav liels pārsteigums, zinot to, cik gan šobrīd populāra ir videospēļu industrija.

    Savā ziņā to var dēvēt par loģisku nākamo soli savā attīstībā un tieši izklaides nozarē, lai piesaistītu jaunus klientus un nostiprinātos jau esošo fanu acīs un sirdīs. Pagaidām gan informācija par pašu parku ir diezgan skopa, jo šobrīd ir zināma tikai pirmā parka atrašanās vieta. Tomēr jau tagad Ubisoft ir paziņojis, ka tiks atvērti vairāki parki.

    Reklāma

    Pirmais atrakciju parks, kas būs veltīts par godu Ubisoft veidotajām videospēlēm atradīsies Francijas Dienvidu daļā netālu no Vidusjūras – Studios Occitanie Méditerranée. Tas tiks atvērts 2025. gadā, un sadarbības partneri ir pagodināti un satraukti par iespēju veidot Ubisoft izklaides centru. Pagaidām nav zināms, kāda veida izklaides tiks piedāvātas šajā parkā, tomēr sagaidāms pilnībā interaktīvas spēļu pasauļu vizualizācijas, ko novērtēs fani.

    Ubisoft pievienosies Japānas spēļu izstrādātājam Nintendo, kas šī gada pavasarī atvērta savu granciozo atrakciju parku Japanā, bet jau 2022. gadā gaidāms nākamais parks Holivudā un 2025. gadā Singapūrā.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    23.11.2021 00:30

    Youtuberim “Let’s Game It Out” tagad būs ko darīt dzīvē.

    Reklāma