Web Analytics
More
    Reklāma

    Metacritic: Xbox 2021. gadā ir bijis vislabāko videospēļu izdevējs

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Metacritic nodarbojas ar dažādu izklaidējošu lietu novērtēšanu, un pēc tā datiem 2021. gadā labākais videospēļu izdevējs bijis tieši Xbox Game Studios, kas izdod Xbox spēļu konsolei paredzētas videospēles.

    Microsoft piederošais Xbox zīmols ir aizvadījis veiksmīgu iepriekšējo gadu tieši speciāli radīto spēļu ziņā, jo tikuši izlaisti vairāki skaļi vārdi. Metacritic salīdzināja 43 spēļu izdevējus, un Xbox vidējais novērtējums bija 85 punkti 100 punktu sistēmā, bet piecas labākās spēles vidēji saņēma 87,4 puntus. Visas Xbox Game Studios radītās spēles 2021. gadā saņēma vismaz 75 punktus, kas nozīmē labu rezultātu, bet trīs atzītas par lieliskām, jo saņemti vairāk nekā 90 punkti – Forza Horizon 5, Psychonauts 2 un Microsoft Flight Simulator.

    Reklāma

    Otrajā topa vietā atrodas lielākais videospēļu konkurents Sony ar rezultātu 81,3, bet trešajā Humble Games ar rezultātu 80,9 punkti. Activision Blizzard redzam ceturtajā vietā, un tagad jau zināms, ka tas pievienosies Microsoft saimei. Vēl viens saistītais Xbox spēļu izdevējs Bathesda Software ierindojās piektajā vietā. Šie rezultāti ir interesanti un noderīgi tiem, kuri šaubās starp spēļu konsoļu izvēli, jo tieši tas var ļaut nosliegties uz vienu vai otru, balstoties uz speciāli radīto spēļu kvalitāti.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma