Web Analytics
More
    Reklāma

    Videospēle Flight Simulator no 27. jūlija būs pieejama Xbox Series X/S konsolēm

    Jaunākie raksti

    Microsoft oficiāli paziņojis, ka lidošanas simulācijas videospēle Microsoft Flight Simulator 2020 būs oficiāli pieejama jaunajām Xbox Series X/S spēļu konsolēm no 27. jūlija.

    Flight Simulator 2020 savu oficiālo debiju piedzīvoja 2020. gada 18. augustā, un gandrīz pēc gadu ilgas atrašanās tirgū, tā tiks pielāgota Xbox nākamās paaudzes konsolēm. Videospēle būs kā pirmā īpašā tikai Series X/S paredzētā videospēle, jo, protams, tā ir radīta pateicoties Microsoft, un Flight Simulator nebūs pieejams ne Xbox One, ne PlayStation 4 un 5 konsolēm.

    Reklāma

    Pārveidošanu un pielāgošanu spēļu konsolēm būs veikuši izstrādātāji Asobo Studio, pārliekot to uz DirectX 12 platformas. Šai pārejai vajadzētu sniegt ļoti lielus darbības uzlabojumus ne tikai Flight Simulator baudīšanai spēļu konsolēs, bet arī datorspēles versijai. Protams, to būs iespējams spēlēt 4K izšķirtspējā, taču līdz šim bija zināms, ka pat jaunākajām videokartēm bijušas grūtības spēli stabili attēlot ar 60 kadriem sekundē un šajā izšķirtspējā.

    Nedaudz vairāk kā pēc mēneša ikvienam būs iespēja pārliecināties par jaunajiem ieguvumiem, kad spēļu konsoļu versija būs pieejama lejupielādei Xbox Game Pass servisā. Tāpat Microsoft paziņojis, ka šajā gadā izlaidīs spēles papildinājumu – Top Gun.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Pigors
    15.06.2021 15:14

    Droši vien kavēsies relīzes datums, vajag patču lidojumu aizliegumam virs Baltkrievijas.

    Reklāma