Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft Flight Simulator būs ekskluzīvi pieejams jaunajām Xbox konsolēm

    Jaunākie raksti

    Bez pārsteigumiem, ka datorspēle Microsoft Flight Simulator 2020 ir saņēmusi balvu kā šī gada labākā simulāciju videospēle, un šajā pat laikā Microsoft paziņojuši, ka 2021. gada vasarā tā būs pieejama Xbox Series X un S spēļu konsolēm.

    Jaunais Flight Simulator spēlētājiem sniedz vēl reālāku lidojuma pieredzi, tāpēc jau iepriekš aviokompānijas izteica prognozes, ka tas varētu piesaistīt nozarei vēl vairāk pilotu. Tas ir viens no iemesliem, kāpēc spēle iznāks pielāgota Xbox konsolei, lai tā būtu pieejama plašākam spēlētāju lokam. Protams, gan Xbox, gan videospēle atrodas Microsoft paspārnē, tāpēc tas nav liels pārsteigums. Papildus tam Flight Simulator būs pieejama ekskluzīvi Xbox konsolei.

    Reklāma

    Microsoft savā mājaslapā izceļ to, ka gan konsoles, gan datora versija neatšķirsies, abām platformām sniedzot labāko spēlēšanas pieredzi. Tāpat atjauninājumi un uzlabojumi, kas būs pieejami datora versijai, līdzīgi būs pieejami arī Xbox, neveidojot atšķirību starp platformām. Tā kā sāciet jau saglabāt vietu šai spēlei, jo uz datora tā aizņem aptuveni 150 GB.

    Šis ir viens no piemēram, kas konceptuāli atbild uz jautājumu, kuru no jaunajām PlayStation vai Xbox spēļu konsolēm izvēlēties, un tās ir tieši ekskluzīvi izlaistās spēles. Ja kāda no jums vēlamajām spēlēm tiek veidota priekš vienas vai otras platformas, tad attiecīgi to arī izvēlieties.

    AvotsXbox
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    asfdasdfdfsdf
    14.12.2020 11:29

    dīvāna ekspertiem kakraz.. tipa vadīt ļoķeni ar 1200000 pogām.. bet xboxā tas būs ieslējams ar 6ām pogām

    Oskars
    14.12.2020 20:05

    PS5 ar saviem kausljiem u.c. zombijpaveidu samazgu spelem var doties nokauneties.

    Darkus
    15.12.2020 00:44
    Reply to  Oskars

    A šito vispār nevar nosaukt par spēli xD uz PC paprovēju un izdzēsu

    Brr
    14.12.2020 20:25

    Mm, neko nesaku, bet vai no šāda veida spēlēm nevar 2001/09/11 “varoņi”mācīties, ja tās ir tik ļoti pietuvinātas realitātei?

    LAN
    14.12.2020 21:07
    Reply to  Brr

    Ja būtu modi un misijas kā iestiept kko neatļautu lidmašīnā un ielauzties pilotu kabīnē, atklājot lidmašīnas ievainojamības, tad Tev varētu piekrist. Priekš 9/11 ticu, ka pietiek tikai veikt 15 minūšu izpēti Youtube, jo tāda veida piezemēšanās nešķiet sarežģīta no lidmašīnas vadības viedokļa.

    Reklāma