Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunais Flight Simulator varētu ģenerēt miljardu ienākumus datoru pārdošanā

    Jaunākie raksti

    Izpētes kompānija Jon Peddie Research, balstoties uz pētījuma datiem, veikusi prognozi, ka nākamo trīs gadu laikā jaunās Microsoft Flight Simulator spēlētāji iztērēs 2,6 miljardus dolāru tikai datoru komponentēs un papildu aprīkojumā.

    Uzņēmums uzskata, ka tiks pārdoti aptuveni 2,27 miljoni spēļu kopiju šajā periodā. Spēlētāji tiek iedalīti trīs kategorijās – iesācēju, vidējā un augstākajā, kur attiecīgi katrai ir savas prasības un iespējas tērēt Flight Simulator baudīšanā. Protams, spēlētāji ar augstākajām prasībām un ienākumiem attiecīgi izdos proporcionāli visvairāk naudas. Šajos datos ir iekļautas tādas darbības kā jaunu datoru iegāde, dažādu komponenšu atjaunināšana, papildus aksesuāri, lai uzlabotu spēles kvalitāti.

    Reklāma

    Tas ies kopā arī ar spēles atjauninājumiem, grafikas uzlabojumiem, jo spēlētēji vēlēsies iegūt maksimālo, ko tā spēj sniegt, un šāda veida simulatorā pieredze var būt ļoti plaša.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    25.08.2020 13:05

    Kādā sakarā viņi tur cer uz miljardu ienākumiem? Microsoft rīkos attālinātos komerciālo reisu pilotu kursus? Vai atvērs jauno teroristu sagatavošanas nometnes?

    Kursors.lv
    25.08.2020 13:24
    Reply to  Krotow

    Cilvēki stāv rindā pie veikaliem, lai pirktu jaunās GeForce kartes :)

    25.08.2020 13:57

    J A U N Ā S geforce kartes? stāv pēc tām kuras iznāca pirms vairāk kā gada vai tās kuras vēl nemaz nav iznākušas?

    Arnys Inc™
    25.08.2020 14:24
    Reply to  pajolis

    Tas kartes, par kuru izlaišanas datumu, parametriem, pastāstīs 1. septembrī 2020

    Kursors.lv
    25.08.2020 15:10
    Reply to  pajolis

    Es runāju par tām, kuras izziņos pavisam drīz. Rinda jāieņem laicīgi taču. Vai tad nu cilvēki nav trenējušies pie Apple veikaliem? :)

    Krotow
    25.08.2020 18:01

    Par ko tur satraukties? Izlaidīs tās kartes, tad līdz nākamajai vasarai labos kļūdas draiveros. Vēlāk torgaši nolaidīs kādu %% no cenas. Un nākamgad ap jauno gadu varēs sākt par šīm kartēm domāt.

    Reklāma