Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple piedāvā pašiem iegādāties detaļas, lai labotu M1 sērijas MacBook datorus

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā gada izskaņā Apple izziņoja to, ka ikvienam būs iespējams iegādāties detaļas, lai varētu labot savus iPhone viedtālruņus, bet tagad tas iespējams arī M1 darbinātajiem MacBook portatīvajiem datoriem.

    Ilgu laiku Apple ierīču labošanu bija jāuztic oficiālajiem servisiem, tomēr pēdējā gada laikā situācija ir krietni pamainījusies, un ikviens ikdienas lietotājs var lekt šajā izaicinājumā, mēģinot pašiem nomainīt dažādas komponentes. Sākot ar 23. augustu, detaļas ir pieejamas daļai jauno portatīvo datoru, līdz ar to tiem, kuri ir īpašnieki MacBook Air un MacBook Pro sērijas datoriem, kas aprīkoti ar M1 sērijas procesoriem, tagad var pašrocīgi tos labot.

    Apple piedāvā ļoti plašu detaļu klāstu, sākot no displejiem līdz pat ventilatoriem un pašiem procesoriem. Varēs nomainīt arī Touch ID pirkstu nospieduma lasītāju. Papildu tam uzņēmums piedāvā īrēt instrumentus, un ir pieejamas detalizētas instrukcijas, lai veiktu sekmīgu remontu.

    Piemēram, jauns ekrāns izmaksās 395 USD, bet akumulators 119 dolāru. Jārēķinās, ka, nomainot daļu komponenšu, nāksies sazināties ar Apple atbalsta dienestu, lai to iedarbinātu. Acīmredzot uzņēmums joprojām vēlas kaut kādā mērā kontrolēt šo servisu. Tomēr iespēja iegādāties oriģinālās komponentes, un nodošana kādam citam meistaram, var sniegt lielāku drošību par savas iekārtas veikto remontu. Papildu tam nolietoto un nederīgo detaļu varēs nosūtīt atpakaļ un saņemt atlaidi jaunas iegādei.

    Avots: 9TO5Mac
    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma