Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple izskaidro, kāpēc “Stage Manager” pieejams tikai M1 darbinātajiem iPad

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā pirmdienā Apple izziņoja jaunu datoru operētājsistēmu macOS Ventura un planšetdatoru operētājsistēmu iPadOS 16, kuri saņems jaunu programmu pārvaldības iespēju Stage Manager. Tomēr tā būs pieejama tikai tiem iPad, kurus darbina M1 procesors, un Apple sniedzis skaidrojumu.

    Principā tas ir diezgan vienkāršs, un ir saistīts ar pieejamo jaudu, jo M1 procesoram tā ir lielāka nekā A13 Bionic, A14 Bionic un A15 Bionic mobilajiem procesoriem, kurus varam ieraudzīt citos iPad modeļos. Jaunajai Stage Manager funkcionalitātei ir nepieciešama liela iekšējā atmiņa, ātra informācijas uzglabāšana, kā arī iespēja pieslēgt ārējo displeju. To visu spēj nodrošināt jaunie Apple ARM datoru procesori. Jāpiebilst, ka iPadOS 16 pie iPad ļaus pieslēgt ārējo ekrānu, kura izškirtspēja sasniegs 6K. Tātad gan jauno Studio Display, gan Pro Display XDR.

    Jaunākā iPad Pro operatīvā atmiņa var sasniegt pat 16GB (iepriekšējā modelī 6GB), bet iPad Air gadījumā 8GB (iepriekšējā modelī 4GB), pateicoties M1 procesoram, kas norāda uz Apple skaidrojumu. Tomēr šī ir vienīgā lieta, kura būs pieejama tikai iPad Pro 2021 un iPad Air 2022, bet pārējos iPadOS 16 jaunumus saņems plašāks Apple planšetdatoru skaits. Vēl nav nācies pārbaudīt Stage Manager funkcionalitāti, tomēr izskatās, ka tā nemaz nebūs tik noderīga, bet vairāk ir Apple sacelta ažiotāža.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma