Web Analytics
More
    Reklāma

    “Clubhouse” atklāj savu tīmekļa versiju, bet tas notiek krietni par vēlu

    Jaunākie raksti

    Audio saziņas lietotne “Clubhouse” pērn ap šo laiku piedzīvoja uzplaukumu pasaulē un februārī piesaistīja ievērojamu lietotāju skaitu arī no Latvijas. Tomēr jau labu laiku lietotne piedzīvo strauju popularitātes kritumu, lai arī pērn beidzot to varēja sākt lietot arī “Android” lietotāji, un arī ielūgumi vairs nav vajadzīgi. “Clubhouse” nupat paziņojis, ka paplašinās un būs sasniedzams arī tīmeklī, bet vai tas nenotiek par vēlu?

    Norādīts, ka lietotāji ASV sākot no 6. janvāra var klausīties audio sarunas tiešraidē un atkārtojumā, izmantojot “Clubhouse” tīmekļa versiju. Ielūgumi vairs nav nepieciešami, tāpēc principā var uzreiz pievienoties un klausīties sev interesējošo saturu. Uzņēmums norāda, ka tīmekļa versija joprojām ir izmēģinājuma stadijā, tāpēc kaut kādas nepilnības var pazibēt. Ja tas viss veiksmīgi aizies ASV, varbūt šāda iespēja parādīsies arī citās valstīs.

    Reklāma

    Lai arī “Clubhouse” ik pa laikam nāk klajā ar jaunām iespējām, kā lietotāja pieredzi padarīt patīkamāku un ērtāku, redzams, ka vismaz Latvijas lietotāju vidū interese par šo lietotni ir manāmi noplakusi. Tāpēc gribas teikt, ka jaunu funkciju parādīšanās, kas citās lietotnēs ir norma, ir novēlota.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma