Web Analytics
More
    Reklāma

    WhatsApp testa režīmā palaidis iespēju balss saziņai grupu sarakstēs

    Jaunākie raksti

    Saziņas lietotnes WhatsApp Beta versijas lietotājiem Android operētājsistēmā pieejama jauna funkcionalitāte, kas ļauj uzsākt balss saziņu grupu zvanos.

    Šī nav gluži sazvanīšanās starp vairākiem cilvēkiem WhatsApp, bet to var salīdzināt ar funkcionalitāti, ko piedāvā lietotne Clubhouse, kad cilvēkiem ir iespēja pieslēgties saziņai, lai runātu un klausītos jebkurā sarunas brīdī. Līdz ar to tas nozīmē, ka nevienam no WhatsApp sarakstes grupas dalībniekiem neparādīsies atsevišķs paziņojums telefonā. Taču jebkurā brīdī varēs pieslēgties šai balss saziņai.

    Reklāma

    Šobrīd šādi varēs sazināties līdz 32 cilvēku liela grupa. Pēc tam, kad cilvēki būs beiguši balss saziņu, tā automātiski izslēgsies pēc 1 stundas. Balss saziņas ieraksti ir aizsargāti ar šifrēšanu. Lai piekļūtu jaunajai funkcionalitātei, nepieciešams instalēt WhatsApp 2.23.16.19. versiju.

    Jāsaka, ka šis ļoti atgādina Clubhouse, bet ar cilvēku skaita ierobežojumu. Šāds saziņas veids ļautu izvairīties no garajām balss ziņām, bet tā vietā var izmantot vienkāršu iespēju grupas zvanam. Redzēsim, kā šī funkcionalitāte iedzīvosies, kad būs pieejama visiem lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma