Web Analytics
More
    Reklāma

    “WhatsApp” drīzumā ļaus sūtīt video ziņas

    Jaunākie raksti

    Balss ziņas jau gadiem ilgi bijusi ļoti svarīga un lietotāju arvien iecienītāka funkcija. To pašu var attiecināt arī uz balss zvaniem un videozvaniem. Šajā sarakstā vienīgi pietrūka video ziņas, kas ir jaunākā funkcija, ko “WhatsApp” ienesis savā ziņapmaiņas lietotnē.

    Tapis zināms, ka “WhatsApp” tagad atbalsta īso video ziņu sūtīšanu un saņemšanu. Pagaidām video ziņas maksimālais ilgums var sasniegt 60 sekundes. Uzņēmums uzsver, ka gluži kā parējie ziņojumu veidi, arī video ziņas tiek aizsargātas ar pilnīgo šifrēšanu.

    Reklāma

    Video ziņas nosūtīšana ļoti līdzinās balss ziņojuma nosūtīšanai. Lietotājam atliek izvēlēties ikonu, kas līdz šim bija paredzēta balss ziņu ierakstīšanai, bet tagad var arī nosūtīt video ziņas. Vienkārši jāpieskaras šai ikonai un jātur tā nospiesta, kamēr ieraksta video, un atlaižot tas tiks nosūtīts. Jaunā funkcija pie lietotājiem nonāks “tuvāko nedēļu laikā”.

    Jāpiezīmē arī, ka “WhatsApp” nesen izlaida funkciju, kas atvieglo ziņu nosūtīšanu uz nesaglabātiem numuriem. Lietotājam sākuma ekrānā atliek izvēlēties jauna ziņojuma opciju un pēc tam meklēšanas joslā ierakstīt ziņas saņēmēja numuru un uzsākt sarunu. Agrāk, lai sazinātos ar svešu lietotāju, vajadzēja norādīt pamata informāciju par viņu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    grh
    28.07.2023 16:29

    Ar ko videoziņa atšķiras no pārsūtīta videofaila?
    Audioziņas gadījumā ir skaidrs, ka var būt pagrūti tādā aifūnā ierakstīt ar sound recorder savu ziņu un tad whatsappā ērti pārsūtīt. A kas traucē ērti ierakstīt video ar defaulto kameras vai whatsapp aplikāciju un nosūtīt kā videofailu?

    nedarata
    28.07.2023 16:32
    Reply to  grh

    bet kā ar pirkstu nodilumu?

    Vilis Lauskis
    29.07.2023 09:59

    Man šāda funkcija jau vairākas dienas kā ir. https://failiem.lv/f/gxe7z9hqc

    Last edited 9 months ago by Vilis Lauskis
    Reklāma