Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta Horizon Worlds” beidzot kļūst pieejama mobilajā un tīmekļa versijā

    Jaunākie raksti

    Vairāk nekā pusotru gadu pēc palaišanas “Meta” virtuālās realitātes (VR) platforma “Horizon Worlds” bija izmantojama vienīgi VR versijā, taču tagad beidzot kļūst pieejama arī mobilajā un tīmekļa versijā. Līdz šim šādu izklaides iespēju “Meta” piedāvāja vienīgi “Quest” VR briļļu īpašniekiem, bet nu potenciālo lietotāju loks tiek paplašināts, ļaujot “Horizon Worlds” spēlēt arī mobilajās ierīcēs un datorā.

    “Meta” informē, ka šobrīd “Horizon Worlds” mobilā un tīmekļa versija atrodas agrīnās piekļuves stadijā, un to var izmantot neliels skaits lietotāju, kuri var, piemēram, uzspēlēt “Super Rumble”, kas pieejama “Meta Quest” lietotnē. “Android” ierīču īpašnieki pie šīs spēles var tikt jau tagad, taču “iOS” lietotnē tā parādīsies pāris nedēļas vēlāk. Agrīna piekļuve “Horizon Worlds” platformai nodrošināta arī vietnē horizon.meta.com.

    Reklāma

    Uzņēmums arī sola, ka “nākamo mēnešu laikā” mobilās un tīmekļa versijas lietotājiem padarīs pieejamas vairākas “Horizon Worlds” telpas jeb pasaules, kur lietotāji varēs pavadīt laiku ar draugiem, baudīt šovus, koncertus un piedalīties cita veida bezmaksas pasākumos, izmantojot jebkuru tīmeklim pievienotu ierīci. Vienlaikus tā joprojām būs maza daļiņa no tā, ko var izbaudīt “Horizon Worlds” VR versijas spēlētāji.

    Runājot par VR labumu baudīšanu, “Meta” uzsver, ka metaversam jābūt pieejamam ikvienam, neatkarīgi no tā, kuru ierīci izmanto. Lai gan “Quest” VR brilles ir šobrīd vislabākais veids, kā baudīt metaversu un “Horizon Worlds”, uzņēmums uzskata, ka ir jābūt vairākiem veidiem, kā tam piekļūt. “Horizon Worlds” mobilās un tīmekļa versijas izlaišana ir solis pretī šim mērķim.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma