Web Analytics
More
    Reklāma

    Beidzot Clubhouse kļūst pieejams uz Android ierīcēm

    Jaunākie raksti

    Clubhouse lietotne sākusi nonākt pie Android lietotājiem, bet pagaidām Clubhouse ir beta stadijā, kā arī lietotni var uzstādīt tikai ASV teritorijā dzīvojošie. Clubhouse vēl arvien paļaujas uz ielūgumiem, bet tai vairs nebūtu jābūt problēmai.

    Clubhouse uzsvēruši, ka ierobežota pieejamība ir uzņēmuma plāns, nevis nespēja, jo šādi tiek būvēta lietotāju komūna. Clubhouse nevēlas iegūt milzīgus pieauguma tempus, bet pēcāk šo lietotni neviens neizmanto. Šis gan nav attaisnojums tik ilgai gaidīšanai līdz Android lietotāji var sākt izmantot Clubhouse. Šis saziņas sociālais tīkls veselu gadu ekskluzīvi bija pieejams tikai Apple ierīču lietotājiem.

    Reklāma

    Clubhouse (kā jau gandrīz viss uz šīs pasaules) paļaujas uz serveru darbību, bet milzīgi lietotāju pieaugumi noved pie pārslodzes un vilšanās.

    Clubhouse Android lietotnē šobrīd nav pieejamas vairākas iespējas – savienojums ar Twitter un tulkojumi lietotnē, kā arī nav Clubhouse maksājumu sistēmas.

    Vari pieteikties Clubhouse gaidītāju rindā te.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    10.05.2021 10:37

    Man liekas clubhouse jau ir paspējis nomirt, kaut gan varbūt tagad ar android masas atnākšanu uz kādu laiku atkal atdzīvosies, līdz kamēr android lietotāji nepaspēlēsies un sapratīs, ka nekā tur nav.

    fufcix
    10.05.2021 17:58
    Reply to  Jānis

    es arī neesu sapratis, kam Clubhouse ir vajadzīga un kas tur tik unikāls.

    Oskars
    10.05.2021 18:09
    Reply to  fufcix

    Nekaa tur nav, vinjsh izmira jsu nemaz nesaacies. Jo izstradaja tikai iOS platformai un ar parak parsatinatu ielugumu pieeju. Loti nepareizs marketings. Cereja lidzigi, kaa OnePlus darija ar pirmas paaudze iericem.

    Reklāma