Web Analytics
More
    Reklāma

    “Slack” nāk klajā ar jaunām iespējām, kas uzlabos biznesa komunikāciju attālinātā darba režīmā

    Jaunākie raksti

    Biznesa komunikācijas lietotne “Slack” nākusi klajā ar jaunu funkciju un papildinājusi jau esošās, dodot iespēju uzņēmumiem veiksmīgāk komunicēt hibrīda un attālinātā darba režīmā. Jaunums ir “Slack Clips” jeb klipi, par ko jau daļēji esam informējuši iepriekš. Tie ļauj ierakstīt video balss ziņas un nosūtīt tās kolēģiem. Šādā veidā komandām būs iespēja rīkot mazāk sapulču, kā arī efektīvāk sazināties gadījumā, ja kāds no kolēģiem atrodas citā laika zonā.

    Klipus var kopīgot kanālos vai nosūtīt kā tiešo ziņu. Uz tiem ir iespēja atbildēt dažādos veidos – rakstiski, audio, video formātā vai ar emocijikonām. “Slack” pie šīs funkcijas strādājis vairāk nekā gadu. Sākotnēji varēja domāt, ka tā vairāk līdzināsies “Instagram” storijiem jeb īsajiem stāstiem, kas pazūd pēc dienas, nevis tagadējai versijai – video balss ziņām, kas paliek kanālos. Jaunā funkcija ir pieejama no vakardienas, 21. septembra, visām komandām ar maksas abonementu.

    Reklāma

    Līdztekus tam paplašinātas arī “Slack Connect” iespējas. Tagad uzņēmumi, kuriem ir “Slack” maksas plāni, varēs sazināties ar tām organizācijām, kurām ir bezmaksas plāns. Tāpat izziņota “GovSlack” funkcija, kas darbosies valdības sertificētā mākoņvidē un būs pieejama nākamgad.

    Jāatgādina, ka “SalesForce” jūlijā iegādājās “Slack” par 27 miljardiem ASV dolāru. Izskatās, ka uzņēmums īpašu fokusu vēlas likt uz “Slack” komunikācijas uzlabošanu, tāpēc sagaidāms, ka šie tuvākajā laikā nebūs pēdējie uzlabojumi.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Slack
    22.09.2021 12:45

    .

    eaf36386209604f84929572ff2b13effe1af00b2624962e63458ba9fd58baf73.png
    Reklāma