Web Analytics
More
    Reklāma

    “Slack” pievienos jaunu audio rīku un citas satura kopīgošanas iespējas

    Jaunākie raksti

    Covid-19 pandēmija veicinājusi ievērojamu transformāciju visos uzņēmuma procesos, ieskaitot komunikāciju un spēju tajā biežāk integrēt digitālos risinājumus. Pamatojoties uz nepieciešamību pielāgoties citādākai saziņai starp darbiniekiem, biznesa komunikācijas platforma “Slack” nākusi klajā ar pāris jaunām funkcijām, kas nodrošinās ērtāku un dažādāku informācijas nodošanu.

    Slack Huddles – audio zvani

    Pirmais no jauninājumiem ir “Slack Huddles” – audio zvans, kas darbiniekiem neformālākā veidā ļaus brīvi iesaistīties visas komandas, viens pret viens vai ārpus uzņēmuma esoša kanāla sarunās. Lietotāji sarunām var brīvi pievienoties un tikpat brīvi pamest tās. Šīs sarunas notiek vienīgi audio formātā, taču iespējams koplietot savu ekrānu ar citiem dalībniekiem. Būtiski, ka “Slack Huddles” pieejama tikai lietotnes maksas versijā.

    Reklāma

    Iespēja kopīgot video, audio un ekrāna ierakstus

    Uzņēmums atklājis, ka tuvāko mēnešu laikā plāno ieviest jaunu risinājumu, kā ērti izveidot un kopīgot video, balss un ekrāna ierakstus lietotnē. Tā vietā, lai savā jau tā aizņemtajā darba ikdienā censtos ieplānot vēl vienu sapulci, lietotājam konkrēto saturu būs iespēja kopīgot “Slack” vidē, kur ar to varēs iepazīties un sev ērtā laikā atbildēt pārējie dalībnieki. Lietotāji varēs paātrināt vai palēnināt ierakstus, atskaņot saturu viedtālrunī utt. Arī šī iespēja, domājams, būs paredzēta tikai maksas lietotājiem.

    Ziņu ieplānošana

    Ar šo funkciju nesen jau iepazīstinājām. Tā ļaus ikvienam “Slack” lietotājam ieplānot ziņas un nosūtīt tās konkrētajā dienā un laikā. Ziņojumus varēs ieplānot līdz 120 dienām iepriekš, un būs iespēja tos arī pārplānot, rediģēt un izdzēst pirms nosūtīšanas.

    Slack Atlas – jaunajiem darbiniekiem

    Ar mērķi palīdzēt jaunajiem darbiniekiem orientēties lielā organizācijā, tiks pievienota funkcija – “Slack Atlas”. Tā dos iespēju labāk iepazīties ar darba kolēģiem – gan apzināt viņu ieņemamo amatu uzņēmumā, gan sazināties. Funkcija dos iespēju papildināt “Slack” lietotāju profilus ar tādu informāciju kā ieņemamais amats, datums, kad sāka strādāt uzņēmumā un citiem datiem. Norādīts, ka “Slack Atlas” būs pieejams tām komandām, kuras izmanto “Business +” vai “Enterprise Grid” abonēšanas plānu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Slack
    05.07.2021 21:47

    Skat, Kursors vēl ar vien neprot sagūglēt aktuālo Slack logo…

    Kursors.lv
    05.07.2021 21:55
    Reply to  Slack

    Mums patīk vintāža ;)

    Slack
    06.07.2021 07:56

    Šeit jums logo nākamajam Windows 11 rakstam.comment image

    Last edited 2 years ago by Slack
    Kursors.lv
    06.07.2021 08:53
    Reply to  Slack
    Slack
    06.07.2021 09:18

    Ar nepacietību gaidīšu Windows 11 rakstu ar šo logo ;)

    Reklāma