Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung S Pen Fold pildspalva līdz galam nesadarbosies ar parastajām Galaxy ierīcēm

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā nedēļā Samsung oficiāli prezentēja savu salokāmo viedtālruņu Galaxy Z Fold3 un Galaxy Z Flip3 atjaunotos modeļus, no kuriem pirmais – Z Fold3 – tagad saņēmis atbalstu digitālajai pildspalvai S Pen.

    Tiesa, šeit ir pāris āķi, jo saistībā ar to, ka salokāmo viedtālruņu ekrāni nav tik izturīgi un ir pārklāti ar īpašu plēvi, tiem ir speciāli pielāgota arī S Pen digitālā pildspalva. Šobrīd ir pieejami divi modeļi – S Pen Fold versija un S Pen Pro. Kā redzams nesenā video, tad izrādās, ka īpašā S Pen Fold versija nestrādās ar citiem Galaxy sērijas tālruņiem, kuri atbalsta šīs digitālās pildspalvas. Piemēram, to nevarēs normāli izmantot Galaxy S21 modelī, jo S Pen Fold vienmēr darbosies dzēšanas režīmā. Tas visdrīzāk saistīts ar to, ka šis digitālais zīmulis ir aprīkots ar ļoti jutīgu uzgali, kurš ir arī kustīgs, tādējādi nesabojājot Z Fold3 ekrānu. Acīmredzot tas neļauj atpazīt un veikt atbilstošas darbības tajos ekrānos, kas ir nosacītii stingrāki un pārklāti ar stiklu.

    Reklāma

    Iespējams, ka šī situācija tiks labota ar nākamajiem Android atjauninājumiem. Piemēram, ja šobrīd lietotāju īpašumā ir dažādas Galaxy ierīces, kuras atbalsta digitālās pildspalvas, tad labākā izvēle būs S Pen Pro modelis. Tas gan būs biezāks un to nevarēs ielikt īpaši veidotajos telefonu apvalkos, tomēr tas būs universāls risinājums. Digitālo pildspalvu cena ir krietni draudzīgāka, salīdzinot ar Apple PencilS Pen Fold maksā 49,90 EUR, bet S Pen Pro 99,90 EUR.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma